Въпрос за отказите
Въпрос за отказите
Имам един въпрос от името на моят братовчед,който също кандидатства по нашата програма.Та хорцата питат приблизително до колко време след акюзето е възможен отказ,защото милите се притесняват да не би да получат отказ 4 месеца след подаване на документите.Нашето семейство лично получи отказ преди месец и 10тина дена,знам че и други са получили отказ,но те се притесняват да не би и те да получат.Та до колко време след подаване на документи се получават отказите?
-
- Обратна връзка:
Здрасти!
Такова време за отказ не може да се определи дори и приблизително. По-скоро става дума за период, след който човек спира да се притеснява
(примерно два месеца след акюзето).
Така си мисля щото те като пратят листчето "молбата ви се разглежда"
тва значи, че са го отворили и най-отгоре има чек или платежно
, нищо повече (евентуално да хвърлят поглед и на останалите елементи "елиминатоар" дет викаме у нашиот край
, димек подписите). А иначе реалното разглеждане може да почне и половин година по-късно, знае ли човек!
Моята терапия е просто да не се притеснявам за тия неща щото камъкът е хвърлен вече, а пък точки за притеснение и паника нама да ми дадат. Другото решение (само за професионалисти!!!) е ...

Такова време за отказ не може да се определи дори и приблизително. По-скоро става дума за период, след който човек спира да се притеснява

Така си мисля щото те като пратят листчето "молбата ви се разглежда"
тва значи, че са го отворили и най-отгоре има чек или платежно

Моята терапия е просто да не се притеснявам за тия неща щото камъкът е хвърлен вече, а пък точки за притеснение и паника нама да ми дадат. Другото решение (само за професионалисти!!!) е ...

...
Най-доброто решение в случая е да пишете на Лиза Шрайбер. И ние така направихме. Почти веднага получихме отговор. Сега сме много много по-спокойни. Успех.