Въпрос за отказите

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
aligator

Въпрос за отказите

Мнение от aligator »

Имам един въпрос от името на моят братовчед,който също кандидатства по нашата програма.Та хорцата питат приблизително до колко време след акюзето е възможен отказ,защото милите се притесняват да не би да получат отказ 4 месеца след подаване на документите.Нашето семейство лично получи отказ преди месец и 10тина дена,знам че и други са получили отказ,но те се притесняват да не би и те да получат.Та до колко време след подаване на документи се получават отказите?
kapitanovn
Обратна връзка:

Мнение от kapitanovn »

Здрасти!
Такова време за отказ не може да се определи дори и приблизително. По-скоро става дума за период, след който човек спира да се притеснява :D (примерно два месеца след акюзето).
Така си мисля щото те като пратят листчето "молбата ви се разглежда"
тва значи, че са го отворили и най-отгоре има чек или платежно :wink: , нищо повече (евентуално да хвърлят поглед и на останалите елементи "елиминатоар" дет викаме у нашиот край :lol: , димек подписите). А иначе реалното разглеждане може да почне и половин година по-късно, знае ли човек!
Моята терапия е просто да не се притеснявам за тия неща щото камъкът е хвърлен вече, а пък точки за притеснение и паника нама да ми дадат. Другото решение (само за професионалисти!!!) е ... :beer: :beer: :beer:
g sabev

...

Мнение от g sabev »

Най-доброто решение в случая е да пишете на Лиза Шрайбер. И ние така направихме. Почти веднага получихме отговор. Сега сме много много по-спокойни. Успех.
Аватар
aligator

Мнение от aligator »

Мерси на братята замесени в историята с емиграцията.
Публикувай отговор