Здравейте на всички! :)
Може ли към пакета документи за Виена да изпратя само диплом-дубликат защото оригинала съм го загубил./за средното става въпрос/
:cry: Иначе за висше дипломата ми е в оригинал.Дали ще има проблем.Ако някои знае моля да се включи.
мерси
zagubena diploma
Във Виена се пращат само копия на дипломите за средно и висше образование. Оригиналите ще трябва да покажеш на интервюто. Мисля, че няма да има проблем да пратиш копието на дупликата който си извадила. Все пак това си е официален документ издаден на съответната бланка с мокър печат на учебното заведение. Ако пък искаш да е още "по-тежко" и прасни една легализация във външно министерство, но си е излишно даване на пари...
Последно промяна от Welder на Пон Апр 02, 2007 3:06 pm, променено общо 2 пъти.
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
...
По принцип се изпращат нотариално заверени копия. Успех.
Re: zagubena diploma
В пакета документи към Виена се изпращат само КОПИЯ на документите и дипломите, към които има прекрепени преводите им от заклет преводач. В никакъв случай оригинали. Оригиналите се носят на самото интервю и ако интервюиращия иска да погледне някои от оригиналите, само свирява информацията на място и веднага връща оригинала на кандидата.sirena написа:Здравейте на всички!![]()
Може ли към пакета документи за Виена да изпратя само диплом-дубликат защото оригинала съм го загубил./за средното става въпрос/
Иначе за висше дипломата ми е в оригинал.Дали ще има проблем.Ако някои знае моля да се включи.
мерси
Единствения ОРИГИНАЛ с докумунтите до Виена, който трябва да се изпрати, това е Документа за платена такса за обработване на досието.
Виж за повече подробности тук
merci
Много Мерси на всички за отговорите. :D :beer:
Re: ...
Изпращат се копия на преводите от оторизиран преводачg sabev написа:По принцип се изпращат нотариално заверени копия. Успех.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче