zagubena diploma

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
sirena

zagubena diploma

Мнение от sirena »

Здравейте на всички! :)
Може ли към пакета документи за Виена да изпратя само диплом-дубликат защото оригинала съм го загубил./за средното става въпрос/
:cry: Иначе за висше дипломата ми е в оригинал.Дали ще има проблем.Ако някои знае моля да се включи.
мерси
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

Във Виена се пращат само копия на дипломите за средно и висше образование. Оригиналите ще трябва да покажеш на интервюто. Мисля, че няма да има проблем да пратиш копието на дупликата който си извадила. Все пак това си е официален документ издаден на съответната бланка с мокър печат на учебното заведение. Ако пък искаш да е още "по-тежко" и прасни една легализация във външно министерство, но си е излишно даване на пари...
Последно промяна от Welder на Пон Апр 02, 2007 3:06 pm, променено общо 2 пъти.
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
g sabev

...

Мнение от g sabev »

По принцип се изпращат нотариално заверени копия. Успех.
compaq

Re: zagubena diploma

Мнение от compaq »

sirena написа:Здравейте на всички! :)
Може ли към пакета документи за Виена да изпратя само диплом-дубликат защото оригинала съм го загубил./за средното става въпрос/
:cry: Иначе за висше дипломата ми е в оригинал.Дали ще има проблем.Ако някои знае моля да се включи.
мерси
В пакета документи към Виена се изпращат само КОПИЯ на документите и дипломите, към които има прекрепени преводите им от заклет преводач. В никакъв случай оригинали. Оригиналите се носят на самото интервю и ако интервюиращия иска да погледне някои от оригиналите, само свирява информацията на място и веднага връща оригинала на кандидата.
Единствения ОРИГИНАЛ с докумунтите до Виена, който трябва да се изпрати, това е Документа за платена такса за обработване на досието.

Виж за повече подробности тук
compaq

Мнение от compaq »

:D
С Welder и g sabev все едно сме се съзтезавали да ти отговаряме :lol:
sirena

merci

Мнение от sirena »

Много Мерси на всички за отговорите. :D :beer:
Аватар
dog

Re: ...

Мнение от dog »

g sabev написа:По принцип се изпращат нотариално заверени копия. Успех.
Изпращат се копия на преводите от оторизиран преводач
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
jasmina

Мнение от jasmina »

Моят случай беше същия. Изпратих нотариално заверено копие на дубликат и нямах никакъв проблем.
Успех!!! :P
Радвайте се на това което имате днес и се борете за това което искате да имате утре!
Публикувай отговор