спешна нужда от помощ!!!
спешна нужда от помощ!!!
здравейте, днес пуснахме документите за Виена, но преди малко от приятел разбрахме, че на всички полета трябва да има отговор, а ние сме попълнили само тези, които ни касаят. На тези, които не се отнасят до нас, трябваше да напишем sans objet, но ние забравихме и сме оставили празни полетата. Документите ги пратихме с UPS. Как смятате, това голям проблем ли е, да се опитаме ли да върнем документите, ако не са тръгнали, или да ги оставим така? Благодаря.
Много ви благодарим за отговорите, но на нас ни е много гадно и сега се чудим дали да не им изпратим точните DCS с друго писмо, в което да обясним кои сме и защо им изпращаме DCS-ите отново. Молим ви да ни дадете съвет. Мислим си, че ако ги изчакаме те да ни ги върнат и после ние пак да им ги пратим ще дойдат празниците и всичко ще се отложи за следващата година, а тогава не се знае какво ново ще измислят. Така че, как мислите дали е добра идея още утре (ако може) да им изпратим правилно попълнените DCS.
shtom barzate tolkova pratete edin e-mail da Viena ( Biq.Vienne@micc.gouv.qc.ca ) i pitaite, te sa liubezni,
shte vi otgovoriat kakvo TOCHNO da napravite ili pak im zvannete po telefona (00 43 1 53138 3005 ; polzvaite angliiski ili frenski)
shte vi otgovoriat kakvo TOCHNO da napravite ili pak im zvannete po telefona (00 43 1 53138 3005 ; polzvaite angliiski ili frenski)
Sored men ni6to ne pravi.
Dali si napisal : n/a ,s/o,-,ili ni6to nikakvo zna4enie , znae6li za kakvoe tova , ako poleto e prazno ne se vavegda info za dadenoto pole, ako v poleto ima *4erta* pak ne se vavegda info , ako si pisal *s.o.* pak ne se vavegda info , SPOKO bre nemogat da vavaedat info kato tam si go nema
, samo ste se omage6 mnogo iako stezi pitania ili dopalnitelni DCS krotuvai i miruvai i ne im pokazvai 4e sise opel(to oplitaneto e samo v tvoita glava) o6te na starta
ako ti e po spokoino AZ li4no imam samo na 1-2 mesta S.O. 4e nemi se pi6e6e po formuliara , a na DCS na genata nikade prosto prazni poleta kadeto nema info
i si imam 1 pismo .TRAISI I NE PRAVI GLUPOSTI :idea: are pite po 1 za DRAMATI4NOTO NA4ALO 
Dali si napisal : n/a ,s/o,-,ili ni6to nikakvo zna4enie , znae6li za kakvoe tova , ako poleto e prazno ne se vavegda info za dadenoto pole, ako v poleto ima *4erta* pak ne se vavegda info , ako si pisal *s.o.* pak ne se vavegda info , SPOKO bre nemogat da vavaedat info kato tam si go nema

Споко, ние също нищо не сме писали в полетата, които не ни касаят или там където има повече от необходимите полета и нито са ни ги върнали за доуточняване, нито са ни искали допълнителни уточнения, даже вече сме на етам Букурещ.
Късмет в процедурата и учете френски
Късмет в процедурата и учете френски

Живей ДНЕС, защото ВЧЕРА няма да се върне, а УТРЕ може и да не дойде
)
интервю 06.12

интервю 06.12
Успокойте се бе хора.Ние също не бяхме попълнили нищо и нямаше проблеми.Според мен това са дребни пропуски и никой няма да се хване за това.
Успех!
Успех!
Et quand tu veux quelque chose, tout l'Universe conspire a te permettre de realiser ton desir!
DCS - 03.01.06
Интервю - 18.10.06
Документи Букурещ - 30.10.06
Бар-кодове - 08.01.07
Медицински - 14.02.07
Покана - 05.04.07
ВИЗИ - 09.05.07
DCS - 03.01.06
Интервю - 18.10.06
Документи Букурещ - 30.10.06
Бар-кодове - 08.01.07
Медицински - 14.02.07
Покана - 05.04.07
ВИЗИ - 09.05.07
аз пък попълних двата формуляра, които се отнасят за семейните и за тези, които живеят на семейни начала без сключен брак.
тъпа грешка, която осъзнах чак след интервюто.... ама никой не ми каза нищо. аз сме си женени цели 12 години....
това, коетоискаха беше за апартамента ни, да им предоставим пазарна оценка от агенция за недвижими имоти..... така че грешки стават.
а вчера ми се обадиха от букурещ да ме питат, защо за адрес коресподнденция съм поисал само името и пощ код....
ами нали е уж до поискаване....
а не можело само име и пощ код.... вика онзи на чист български
ами тогава на адрес местоживеене ми пускайте писмата му викам...
ок, вика той и затвори.
така че ако има нещо, те може даже да ви се обадят и по телефона...
тъпа грешка, която осъзнах чак след интервюто.... ама никой не ми каза нищо. аз сме си женени цели 12 години....
това, коетоискаха беше за апартамента ни, да им предоставим пазарна оценка от агенция за недвижими имоти..... така че грешки стават.
а вчера ми се обадиха от букурещ да ме питат, защо за адрес коресподнденция съм поисал само името и пощ код....
ами нали е уж до поискаване....
а не можело само име и пощ код.... вика онзи на чист български
ами тогава на адрес местоживеене ми пускайте писмата му викам...
ок, вика той и затвори.
така че ако има нещо, те може даже да ви се обадят и по телефона...