спешна нужда от помощ!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
ividani

спешна нужда от помощ!!!

Мнение от ividani »

здравейте, днес пуснахме документите за Виена, но преди малко от приятел разбрахме, че на всички полета трябва да има отговор, а ние сме попълнили само тези, които ни касаят. На тези, които не се отнасят до нас, трябваше да напишем sans objet, но ние забравихме и сме оставили празни полетата. Документите ги пратихме с UPS. Как смятате, това голям проблем ли е, да се опитаме ли да върнем документите, ако не са тръгнали, или да ги оставим така? Благодаря.
Аватар
mastika

Мнение от mastika »

SPOKO tova da tie KUSURA pite po edna RAKIA isi gledaite franseto :wink: 6a6kate se izli6no znam kakvo vie sega no sled 1m. 6te si doide 1 pismo, i taka na tatak
Нема, нема току си $#% майката.
Описание на гейзер от прост човек
http://vbox7.com/play:c94fc5bb
canat

Мнение от canat »

Ne e fatalno. Shte vi gi varnat ot Vienna, za da si gi dopopalnite.
Аватар
ividani

Мнение от ividani »

Много ви благодарим за отговорите, но на нас ни е много гадно и сега се чудим дали да не им изпратим точните DCS с друго писмо, в което да обясним кои сме и защо им изпращаме DCS-ите отново. Молим ви да ни дадете съвет. Мислим си, че ако ги изчакаме те да ни ги върнат и после ние пак да им ги пратим ще дойдат празниците и всичко ще се отложи за следващата година, а тогава не се знае какво ново ще измислят. Така че, как мислите дали е добра идея още утре (ако може) да им изпратим правилно попълнените DCS.
canat

Мнение от canat »

shtom barzate tolkova pratete edin e-mail da Viena ( Biq.Vienne@micc.gouv.qc.ca ) i pitaite, te sa liubezni,
shte vi otgovoriat kakvo TOCHNO da napravite ili pak im zvannete po telefona (00 43 1 53138 3005 ; polzvaite angliiski ili frenski)
Аватар
mastika

Мнение от mastika »

Sored men ni6to ne pravi.
Dali si napisal : n/a ,s/o,-,ili ni6to nikakvo zna4enie , znae6li za kakvoe tova , ako poleto e prazno ne se vavegda info za dadenoto pole, ako v poleto ima *4erta* pak ne se vavegda info , ako si pisal *s.o.* pak ne se vavegda info , SPOKO bre nemogat da vavaedat info kato tam si go nema :wink: , samo ste se omage6 mnogo iako stezi pitania ili dopalnitelni DCS krotuvai i miruvai i ne im pokazvai 4e sise opel(to oplitaneto e samo v tvoita glava) o6te na starta :shock: ako ti e po spokoino AZ li4no imam samo na 1-2 mesta S.O. 4e nemi se pi6e6e po formuliara , a na DCS na genata nikade prosto prazni poleta kadeto nema info :wink: i si imam 1 pismo .TRAISI I NE PRAVI GLUPOSTI :idea: are pite po 1 za DRAMATI4NOTO NA4ALO :beer:
Нема, нема току си $#% майката.
Описание на гейзер от прост човек
http://vbox7.com/play:c94fc5bb
Аватар
ividani

Мнение от ividani »

mastika и canat много благодаря и на двама ви за отговорите. сега сме по-спокойни и утре ще решим какво да правим. mastika това за вашите DCS вярно ли е или е само за наше успокоение :cry: :cry: :cry: а за :beer: айе в неделя, в Дървеното :beer:
Аватар
tasdevil

Мнение от tasdevil »

Споко, ние също нищо не сме писали в полетата, които не ни касаят или там където има повече от необходимите полета и нито са ни ги върнали за доуточняване, нито са ни искали допълнителни уточнения, даже вече сме на етам Букурещ.
Късмет в процедурата и учете френски :wink:
Живей ДНЕС, защото ВЧЕРА няма да се върне, а УТРЕ може и да не дойде :))
интервю 06.12
Аватар
mimolin

Мнение от mimolin »

Успокойте се бе хора.Ние също не бяхме попълнили нищо и нямаше проблеми.Според мен това са дребни пропуски и никой няма да се хване за това.
Успех!
Et quand tu veux quelque chose, tout l'Universe conspire a te permettre de realiser ton desir!

DCS - 03.01.06
Интервю - 18.10.06
Документи Букурещ - 30.10.06
Бар-кодове - 08.01.07
Медицински - 14.02.07
Покана - 05.04.07
ВИЗИ - 09.05.07
nikito

Мнение от nikito »

аз пък попълних двата формуляра, които се отнасят за семейните и за тези, които живеят на семейни начала без сключен брак.
тъпа грешка, която осъзнах чак след интервюто.... ама никой не ми каза нищо. аз сме си женени цели 12 години....

това, коетоискаха беше за апартамента ни, да им предоставим пазарна оценка от агенция за недвижими имоти..... така че грешки стават.

а вчера ми се обадиха от букурещ да ме питат, защо за адрес коресподнденция съм поисал само името и пощ код....
ами нали е уж до поискаване....

а не можело само име и пощ код.... вика онзи на чист български

ами тогава на адрес местоживеене ми пускайте писмата му викам...
ок, вика той и затвори.
така че ако има нещо, те може даже да ви се обадят и по телефона...
Аватар
ividani

Мнение от ividani »

Много ви благодаря за съветите, ако съдбата е на наша страна няма да имаме проблем, така че се надявам да е така. То и без друго вече не можем да върнем пратката, защото била пломбирана :cry: Дано да няма проблем. Още веднъж много ви блягодарим!!!
Заключено