И се почнаха проблемите...бил съм им правил номера, защо не съм се включил и тнт. Отговорих им че никои не може да ме накара да правя насила нещо, не стига че съм си плащал съвсем коректно до сега (никакви касови бележки за дадените от нас пари или фактура), ами сега почнаха и с някакви долни номерца. Снощи ми се обади директорката на Алианса в ВТ и ми каза че щяла да ми издаде 2 сертификата за това че сме учили с жена ми определени часове, но щели да ми струват по 30 ЛВ на човек

Просто онемях по телефона, ясно ми е цялата работа че директорката на АФ си прави каквото си иска, оше от самото начало и личеше че само за пари мисли, и сега се опитва от немай къде и това да изкрънка от нас, ако мине-мине.
Сега май ще взема да драсна едно кратко гневно писмо до централния им офис в СФ, ама нали знам, гарван-гарвану око не вади, нищо аз пък ще пиша. То щото все мълчим сме на това дередже...
Няма да отида да взема този седртификат, па ако ще и да ми искат такъв на изпита, дано да не ми потрябва макар че беше хубаво да го имам...Знам че на повечето не е бил необходим, дано и на нас не го искат