Jose Theodore- polovin makedonec po proizhod!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Canuck
Непукист

Jose Theodore- polovin makedonec po proizhod!

Мнение от Canuck »

Oui, oui, mes amis, ne se bazikam! Vchera gledah makedonskata programa po ontariyskiya kanal za etnopredavaniya OMNI 1 i poznayte kakva beshe iznenadata mi, kogato vidyah vrataryat na Montreal Canadiens- Jose Theodore na interview s vodeshtiya. Interviewto beshe na angliyski. Okaza se, che maykata na Jose bila frankokanadka, no bashta mu bil ot nyakakvo selo Rula, do grad Lerin, Egeyska Makedoniya. Pitaha go kakvo znae na makedonski i toy otgovori: "Zdravo makedonci !" :P Mnogo mi beshe interesno kak smesva tipichni makedonski dumi s angliyskite: "I still remember the good Macedonian food of my baba, when I was visiting my baba and dedo for the holidays." Mnogo yako izrechenie, nali?! :P Toy se okaza, che ne znael deto napadatelyat na Vancouver Canucks Ed Jovanovski e sashto ot makedonski proizhod, no obeshta da si polafyat po vaprosa. :lol: Da, s teya smeni na imena nikoga ne znaesh koy kakv moje da se okaje :wink:

P.S. Vchera otkrih hokeyniya sezon zad bloka. Edin savet ot men, ako igrayte hockey, nikoga ne go pravete bez nakolenki pone, shtoto men vchera taka me shibna edna shayba v kolyanoto, che oshte mi e sinyo mestoto.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Plamen

Мнение от Plamen »

Канук, сега във вторник съм на мач...ще го питам дали е македонец...и аз не знаех...и колегата ми експерт по хокей също не знае...сега ще го скапя с тая информация...в понеделнки ще му обясня кой кум, кой сват и кой на булката брат...нема кво да ми се фука че кебекарите били добри хокеисти...ако не е македонската кръв са за никъде... :wink:
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Тук ме разбихте с това инфо честно най-добрия хокеист в НХЛ-а наполовина македонец. Да най-добрия макар че е на второ место по статистика в лигата от всички експерти с е признава за най-добрия защото на практика Монреал нямат отбрана а само атака (не е мое мнение това) и разчитат изцяло на Теодоре, когато го контузиха преди месец се видя че много ни липсва отбрана. Утре ще ги изкъртя на бачкането и аз честно. От къде я вадиш тая информация бе Кануче.
http://www.nhl.com/nhlstats/stats?servi ... ntext=Home
п.с. Този пич на аватара ми е въпросния Жозе Теодор да ни е жив здрав макето.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Wow, vie se kefite poveche otkolkoto si misleh na tova info! :lol:
Nali ti kazvam be Shnorhel, skivah go tova vchera na programata Chas za makedonski koreni po tv channel OMNI 1. Kato vidite Theodore next time, kajete mu edno: "Zdravo" :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Освен това е и виден мафиот (недоказан) :)
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
joro

Мнение от joro »

Кви македонци бре, такива животни нема, сите сме бугари.

Едно време бях в Охрид, и там ме питаха едни наши братя:
- От дека си брачо?
- От столицата сум, брачо, знаеш де йе наша столица.
- От Скопие ле брачо?
- Кво Скопие бре, от столицата сум, от София. :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Lub0 написа:Освен това е и виден мафиот (недоказан) :)
Eeee aide sega. Nali veche utochnihme che e ot nashia balkanski region...poveche pohvali i laskatestva ne sa nujni... :wink:
Inache bash mafiota e bashta mu i brat mu...toi nali ne znae nishto po vaprosa. Taia rabota e malko kato "Koi mi sra v gashtite" (Plamene, Ssttoo- sorry ama takav e izraza :oops: )
Заключено