Alians Francais Burgas,struva li si ?
Alians Francais Burgas,struva li si ?
Има ли някой от Бургас който е карал курсове или поне има информация за Ал.Фр. Добри ли са преподавателите там и т.н.?
Може би ще почвам курс там та затова питам.Благодаря предварително на всички отговорили.
Може би ще почвам курс там та затова питам.Благодаря предварително на всички отговорили.
пълна грешка в бургас е да караш в алианс. няма стабилна подготовка. отиди в глобус на улица лермонтов. там е добра подготовката.
другата школа е икар при моканова ама забравих улицата.
потърси я в ако бургас за курсове, написано й е името.
бабата, която е в алианса е голяма скръб. говорих с нея не е ориентирана за нищо. мисли само за с***.
другата школа е икар при моканова ама забравих улицата.
потърси я в ако бургас за курсове, написано й е името.
бабата, която е в алианса е голяма скръб. говорих с нея не е ориентирана за нищо. мисли само за с***.
АФ - Бургас
Още едно "ПРОТИВ" Бургаския екип на АФ! Ако държиш на документ от тях, разбери кой води курса, може и да не е същото лице. И ми драсни едно лично.
Моканова се оказва не лош вариант, съдейки по доброто представяне на няколко семейства напоследък.
Успех!
Моканова се оказва не лош вариант, съдейки по доброто представяне на няколко семейства напоследък.
Успех!
Които и Алианс да хванеш в бг не си струва ,нито обучение,нито организация нито нищо !! Но пък кебекарите гледат с добро око на документи за завършен курс от там на интервютата,и винаги сам се питал защо ???!?!? Масова практика е хора да учат в Алианса за документ и едновремено с това ходят и на частен учител за да научат езика ! направи си сметка 

Аз не споделям горните мнения. Две години уча френски в Алианса в Стара Загора и съм ИЗКЛЮЧИТЕЛНО доволен от служители, преподаватели, съкурсници и най-вече от отношението, желанието за работа и професионализма на споменатите. Бил съм при три различни преподавателки и искам да кажа ,че и трите са прекрасни педагози.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
И аз съм страшно доволна от Алианса в България, по-точно Варна. Ходила съм там и в Ню Йорк, но съм много разочарована. Мисля, че в България има много добри преподаватели, дори и в Алианса, колкото и да им е трудно на някои хора да се съгласят с това. Но винаги можеш да попаднеш на лош преподавател, няма гаранция.
По принцип уважавам меннието ти, но в случая май си склонен да генерализираш и да стереотипизираш негативните си лични впечатления. Очарован съм от Маркова от Варненския Алианс - жената много систематизирано и внимателно си преподава материала.kurta007 написа:Които и Алианс да хванеш в бг не си струва ,нито обучение,нито организация нито нищо !! Но пък кебекарите гледат с добро око на документи за завършен курс от там на интервютата,и винаги сам се питал защо ???!?!? Масова практика е хора да учат в Алианса за документ и едновремено с това ходят и на частен учител за да научат езика ! направи си сметка
I am here because you broke something!
ако преподавателя е добър, и курса ще е добър. Аз лично ходих 2 нива в Алианс Велико Търново, от самия Алианс не съм доволен, гледат само материалната страна, но преподавателката, мадам Царкова, беше страхотно добра и невероятно добра, жалкото е че се наложи да замине за 2 месеца за Франция и останахме точно за последните 2 месеца без човека който наи много може да ни помогне за интервюто, та сега се чудим какво да правим...
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

Напротив ти генерализираш добрите си лични впечатления.Ако знаеш само на редовните срещи на форума с колко хора съм говорил и то лично които са учили в Алианса .От тях е имало такива които са го посещавали преди 2-3г.сега са в Канада както и такива които в момента го карат ,лично и аз съм карал 1-2 урока там преди време ,и в момента чакам вече втори месец да се събере група а сме 6 човека ??? .Та от тези всичките хора един нямаше които да доволен ама един , даже напротив всички бяха супер недоволни. .Единствено и само тук в форума съм чул един-двама да са доволни, е кажи ми сега аз ли говоря от лични впечатления или ти.А да не говорим и че в момента самите учителки забележи учителките не са доволни от системата на преподаване Кампус ,е кво да говорим повече....Darkblade написа:
По принцип уважавам меннието ти, но в случая май си склонен да генерализираш и да стереотипизираш негативните си лични впечатления. Очарован съм от Маркова от Варненския Алианс - жената много систематизирано и внимателно си преподава материала.

Като стана въпрос за КАМПЮС, само аз ли съм карал по Инициал? Системата е много добра за супер начинаещи...разработена е главно за китайци и араби, дето не знаят как се редят нашите изречения
.
Според мен е доста добра за хора дето си нямат хабер от френски, даже на моменти ти се струва че те правят на глупак
толкова "по-лъжичка на час" се подава информацията..жалко че е само 2 нива

Според мен е доста добра за хора дето си нямат хабер от френски, даже на моменти ти се струва че те правят на глупак

Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...

Az poznavam edna ot prepodavatelkite v Alliance Fraincais v Burgas, zashtoto tq ni gotvi, samo che v uchilishta Aleksandar. kazva se Stanka Kuneva i az izkluchitelno mnogo se radvam, che se sluchi tq da ni podgotvq. az nauchih mnogo ot neq. i nai-vajnoto, uspq za kratko vreme da ni podgotvi za intervu.
ne znam dali samo tq vodi kursovete v Alliance v burgas, no ako ste pri neq, nqma da syjalqvate.
pozdravi i uspeh,
d
ne znam dali samo tq vodi kursovete v Alliance v burgas, no ako ste pri neq, nqma da syjalqvate.
pozdravi i uspeh,
d
И нашето мнение да дадем-ние сме много доволни от АФ-Бургас!Нали знаете,за очакванията и възможностите-рядко се покриват и много труд се иска!Когато човек има избор,а такъв ще имаш като отидеш и разговаряш с преподавателите там,нещата се случват!Към нас подходиха с много добро отношение и се съобразиха с желанието ни-да се учи френски и да се коментира интервюто.Да,с много добро око се гледа на сертификатите от АФ,Мадам Орнер остана доволна и им обърна подобаващо внимание.Потърси Мадам Маринова-директорката,Мадам Кунева и ще останеш доволен от вниманието и разбирането!Часните уроци са друга тема,сертификатите от Алианса променят отношението на интервюиращия в положителна посока-това е изказване от личен опит!Направи най-практичния избор,а какъв е той-само ти ще решиш!Успех!
За първи път си позволявам да коментирам във форума, но не мога да пренебрегна горната ‘леко’ обидна забележка по адрес на М.Моканова изказана вероятно от невежество и непознаване на процеса и възможностите за подготовка в Бургас. Не бих искала това да се приеме като реклама, а като призив към всички онези преминали наскоро интервютата си (Дора, Николай и Христина, Станимир и Златина, Милена и Борис и т.н. и т.н. ) и готвещи се за заминаване, а най-вече онези намиращи се вече в Канада да защитят един изключително амбициран, отдаден на работата си и кадърен преподавател! Моканова не е просто ‘не лош вариант” (виж по-горе) ! Недопустимо е така да се говори за преподавател с 100% успеваемост в подготовката за интервю ! Преподавател, който подготвя кандидати от 2003 година – когато „Глобус” не съществуваше като образователен център, а Алианса все така се интересуваше повече от приходите си отколкото от резултатите ! Нужно ли е да Ви напомням комерсиалната и абсолютно абсурдна такса на Алианс за издаване на сертификат? Не мога да цитирам точната бройка на успешно подготвените и преминали интервю от Моканова, но по груби изчисления са не по-малко от 35-40 души ! Радвам се, че все повече от вас осъзнават простата истина, че сертификат от Алианс не осигурява като с магическа пръчка успешното преминаване на интервю !
З.Арнаудова Езикова Школа „Икар”
З.Арнаудова Езикова Школа „Икар”