Полет до Quebec???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
yyy

Полет до Quebec???

Мнение от yyy »

Здравейте,
Започнах проучване и питане по агенции за самолетни билети и без да твърдя, че във всички случаи е така, установявам, че няма възможност да се лети директно до ville de Quebec. Моля който може да ми даде повече информация и по-запознатите да ми кажат дали да продължавам да търся такава възможност или да приемам предложенията за Montreal.
Благодаря за помощта.
Здраве и късмет
Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

Лети се до Монреал, а от там с абтобус до Квебек.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

bis написа:Лети се до Монреал, а от там с абтобус до Квебек.
или пак със самолет, но е много по-скъпо.
Eagle
Напуснал форума

Мнение от Eagle »

Преди две години мои познати летяха директно до вил Кебек с Луфтханза
Аватар
pepino

Мнение от pepino »

На сайта на "международното" летище на гр. Кебек http://www.aeroportdequebec.com/descript.htm пише, че има директни полети от Лондон и Париж. От Париж лети AirTransat, а от Лондон не можах да намеря кои лети. Също така може с прекачване освен в Монреал през Торонто, Бостон и НюАрк, въпрос на цена.
tochica

Мнение от tochica »

airtransat лети в понеделник и събота от Париж , Шарл Д.Г. тръгва в 14.10 пристига в 15.25 , номера на полета е ТS 713 или TS 513

не съм сигурна дали от БГ може да се издаде билет на еър транзат , пробвайте в агенция .
така като гледам може да се хване само в понеделник заедно с полета на българия еър, който е в 0800 сутринта от софия ., иначе се налага преспиване .
освен това ми се струва сезонен и ако летите след 23окт трябва да проверите дали има полет, защото в момента виждам наличност само до 23.10 последен ден .
ако искате да летите до Квебек , най-добре е с връзка в монреал . :D
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

Мисля, че AIR TRANSAT не е добре да се използва, ако летите за първи път за Канада, защото максимално допустимият багаж е 1х23 кг/човек +10 кг ръчен багаж. Все пак е чартърна авиокомпания. Не съм сигурна, но мисля, че за свръх багаж се заплаща доста по-скъпо от голямите авиокомпании. Може все пак да се провери, защото билетите не са много скъпи Париж-Квебек 450-600$ според деня и сезона.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

това вече е навсякъде така за багажа или почти навсякъде
свръхбагажа се заплаща като при другите компании
не че препоръчвам Еър Транзат, ама всъщност нищо им няма :wink:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

krimon написа:това вече е навсякъде така за багажа или почти навсякъде
свръхбагажа се заплаща като при другите компании
не че препоръчвам Еър Транзат, ама всъщност нищо им няма :wink:
Te са прилична компания, аз също нямам нищо против тях. Не е лукс, но цените на билетите често са повече от прилични. Единствено ми се струва по-трудно и може би по-скъпо, ако са новопристигащи, защото обикновено се идва с повече багаж и не зная дали е рентабилно билети София-Париж + Париж-Квебек + доплащане на свръх багаж. Но, е добра идея да се провери.
tochica

Мнение от tochica »

така е за багажа не се бях сетила , анна права си , не е изгодно за хора , които сега се местят .
затова смятам , че е най-добре с връзка през монреал , само да не забравите да си вземте багажа и пак да го чекирате .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
yyy

Благодаря на всички

Мнение от yyy »

Много ви благодаря за отговорите и помощта.
Аз разбира се ще проверя всички възможности, за които ми давате информация.
Всичко най-добро и много късмет.
Заключено