Полет до Quebec???
Полет до Quebec???
Здравейте,
Започнах проучване и питане по агенции за самолетни билети и без да твърдя, че във всички случаи е така, установявам, че няма възможност да се лети директно до ville de Quebec. Моля който може да ми даде повече информация и по-запознатите да ми кажат дали да продължавам да търся такава възможност или да приемам предложенията за Montreal.
Благодаря за помощта.
Здраве и късмет
Започнах проучване и питане по агенции за самолетни билети и без да твърдя, че във всички случаи е така, установявам, че няма възможност да се лети директно до ville de Quebec. Моля който може да ми даде повече информация и по-запознатите да ми кажат дали да продължавам да търся такава възможност или да приемам предложенията за Montreal.
Благодаря за помощта.
Здраве и късмет
На сайта на "международното" летище на гр. Кебек http://www.aeroportdequebec.com/descript.htm пише, че има директни полети от Лондон и Париж. От Париж лети AirTransat, а от Лондон не можах да намеря кои лети. Също така може с прекачване освен в Монреал през Торонто, Бостон и НюАрк, въпрос на цена.
airtransat лети в понеделник и събота от Париж , Шарл Д.Г. тръгва в 14.10 пристига в 15.25 , номера на полета е ТS 713 или TS 513
не съм сигурна дали от БГ може да се издаде билет на еър транзат , пробвайте в агенция .
така като гледам може да се хване само в понеделник заедно с полета на българия еър, който е в 0800 сутринта от софия ., иначе се налага преспиване .
освен това ми се струва сезонен и ако летите след 23окт трябва да проверите дали има полет, защото в момента виждам наличност само до 23.10 последен ден .
ако искате да летите до Квебек , най-добре е с връзка в монреал .
не съм сигурна дали от БГ може да се издаде билет на еър транзат , пробвайте в агенция .
така като гледам може да се хване само в понеделник заедно с полета на българия еър, който е в 0800 сутринта от софия ., иначе се налага преспиване .
освен това ми се струва сезонен и ако летите след 23окт трябва да проверите дали има полет, защото в момента виждам наличност само до 23.10 последен ден .
ако искате да летите до Квебек , най-добре е с връзка в монреал .

"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Мисля, че AIR TRANSAT не е добре да се използва, ако летите за първи път за Канада, защото максимално допустимият багаж е 1х23 кг/човек +10 кг ръчен багаж. Все пак е чартърна авиокомпания. Не съм сигурна, но мисля, че за свръх багаж се заплаща доста по-скъпо от голямите авиокомпании. Може все пак да се провери, защото билетите не са много скъпи Париж-Квебек 450-600$ според деня и сезона.
това вече е навсякъде така за багажа или почти навсякъде
свръхбагажа се заплаща като при другите компании
не че препоръчвам Еър Транзат, ама всъщност нищо им няма

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Te са прилична компания, аз също нямам нищо против тях. Не е лукс, но цените на билетите често са повече от прилични. Единствено ми се струва по-трудно и може би по-скъпо, ако са новопристигащи, защото обикновено се идва с повече багаж и не зная дали е рентабилно билети София-Париж + Париж-Квебек + доплащане на свръх багаж. Но, е добра идея да се провери.krimon написа:това вече е навсякъде така за багажа или почти навсякъде
така е за багажа не се бях сетила , анна права си , не е изгодно за хора , които сега се местят .
затова смятам , че е най-добре с връзка през монреал , само да не забравите да си вземте багажа и пак да го чекирате .
затова смятам , че е най-добре с връзка през монреал , само да не забравите да си вземте багажа и пак да го чекирате .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
Благодаря на всички
Много ви благодаря за отговорите и помощта.
Аз разбира се ще проверя всички възможности, за които ми давате информация.
Всичко най-добро и много късмет.
Аз разбира се ще проверя всички възможности, за които ми давате информация.
Всичко най-добро и много късмет.