В кои случаи се попълват тези декларации?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
alkaponbg

В кои случаи се попълват тези декларации?

Мнение от alkaponbg »

ДЕКЛАРАЦИИ
- за финансова независимост
- за брак или съвместно съжителство (ако е приложимо)
- Декларация от апликант упражняващ професия регулирана от професионални организации.

Пояснете в кои случаи се попълват тези декларации?
Какво ще рече "ако е приложимо" за декларацията за брак, при положение че си женен?

И за професионалните ордери..изобщо кои са задължителни и какво се декларира?
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Първите 2 задължително във всички случаи, а последната - ако професията ти е регулирана от Ордер в Кебек.
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Jeeves написа:Първите 2 задължително във всички случаи, а последната - ако професията ти е регулирана от Ордер в Кебек.
и какво декларирам с нея? електронните, а и май всички инженери трябва значи да я попълват, така ли?
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Инженерите попълват, да, а какво декларираш - и сам трябва да можеш да прочетеш и разбереш.
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Би ли ми посочил текста от официалния источник (сяйта на имиграционното министерство на Канада, било то на френски или ангийски, защото аз не го намерих този цитат) в който се казва, че декларацията за финансова независимост е задължителна.
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

alkaponbg написа:Би ли ми посочил текста от официалния источник (сяйта на имиграционното министерство на Канада, било то на френски или ангийски, защото аз не го намерих този цитат) в който се казва, че декларацията за финансова независимост е задължителна.
Това беше нагло, но отговорът е на точно на две кликвания от тук http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/fr/index.asp - а това, както виждаш, е официалният сайт. :evil:
Заключено