ДЕКЛАРАЦИИ
- за финансова независимост
- за брак или съвместно съжителство (ако е приложимо)
- Декларация от апликант упражняващ професия регулирана от професионални организации.
Пояснете в кои случаи се попълват тези декларации?
Какво ще рече "ако е приложимо" за декларацията за брак, при положение че си женен?
И за професионалните ордери..изобщо кои са задължителни и какво се декларира?
В кои случаи се попълват тези декларации?
В кои случаи се попълват тези декларации?
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

и какво декларирам с нея? електронните, а и май всички инженери трябва значи да я попълват, така ли?Jeeves написа:Първите 2 задължително във всички случаи, а последната - ако професията ти е регулирана от Ордер в Кебек.

Би ли ми посочил текста от официалния источник (сяйта на имиграционното министерство на Канада, било то на френски или ангийски, защото аз не го намерих този цитат) в който се казва, че декларацията за финансова независимост е задължителна.

Това беше нагло, но отговорът е на точно на две кликвания от тук http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/fr/index.asp - а това, както виждаш, е официалният сайт.alkaponbg написа:Би ли ми посочил текста от официалния источник (сяйта на имиграционното министерство на Канада, било то на френски или ангийски, защото аз не го намерих този цитат) в който се казва, че декларацията за финансова независимост е задължителна.