здравейте
какво ниво на френски ми е необходимо при положение, че по всички по-важни показатели(трудов стаж, професия, банкова референция и образование) имам максимумя ми е необходимо. В момента карам 1-2 ниво на campus и смятам да изкарам 3-4. Дали ми е достатъчно
ниво на френски
Дет се вика и DELF да изкараш, не говориш ли на интервюто, все едно нищо. Опитвам се да ти кажа, че никой не може да ти каже какво ниво на френски да покриеш за да изкараш интервюто. Може да се оправиш и с 1-во ниво, може да си изкарал 3-то ниво и пак да се умоташ. Важното е да разбираш какво ти говоря и да отговаряш адекватно, ако ще да си се подготвял сам. Нивото на френски, което ти е необходимо не се мери със сертификати а с реални знания, които да покажеш в разговра.
PS: Не оставяй с впечетлението, че сертификатите са безмислени- напротив. Ако покажеш сертификат от общопризната школа, ще е в твой плюс, макар, че никой официално не ти го изисква. Ако обаче не подплатиш сертификатите с някакви знания, плюсът може да се превърне в минус!
Успех!
PS: Не оставяй с впечетлението, че сертификатите са безмислени- напротив. Ако покажеш сертификат от общопризната школа, ще е в твой плюс, макар, че никой официално не ти го изисква. Ако обаче не подплатиш сертификатите с някакви знания, плюсът може да се превърне в минус!
Успех!
Re: ниво на френски
Не споменаваш нищо за възраст. Ако и там си на максимум или около него не се притеснявай за езика, елементарни познания по френски ще са ти достатъчни за да успееш на интервюто, т.е. 2 ниво на Campus и усилена подготовка по въпросите за самото интервюто е напълно достатъчно.s.b. написа:здравейте
какво ниво на френски ми е необходимо при положение, че по всички по-важни показатели(трудов стаж, професия, банкова референция и образование) имам максимумя ми е необходимо. В момента карам 1-2 ниво на campus
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел