С КЛМ до Монреал?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
bis
Обратна връзка:

С КЛМ до Монреал?

Мнение от bis »

Някой ще пътува ли с КЛМ на 16 август за Монреал. Двама възрастни хора ще пътуват, та евентуално за подкрепа да не се изгубят :) :)
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

повдигам темата
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
survivor

Мнение от survivor »

Бис, аз за съжаление не мога да ти помогна, но понеже и аз го имам този проблем на главата, последния път когато майка ми заминаваше от Монреал с немците, на летището казахме че искаме помощ. Казват ти че ако има свободен човек на междинното летище, ще помогне. Записват го в досието при билета, бяха записали и на какъв език трябва да я обслужат. Майка ми си беше намерила друг да й помогне на междинното летище, та не разбрахме дали действа системата. Те могат да попитат в офиса на КЛМ какви са процедурати и какво могат да направят. Дано се намери някой който да пътува тогава.
Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

Понеже датата е променена за 22 август, та ако има някой за тази дата може да даде знак ако иска.
Заключено