Ot Canada mi kazaxa che ima promeni pri izdavane vizi za roditeli,ako te sa veche pensioneri.
Niakoi znae li za tova?Promenite sa ot tazi godina.
Preduprejdavat me che ako sam pensionerka,niama da mi izdadat viza.Veche ima otkazana viza po tazi prichina i jenata sega minava prez USA za da vleze v Canada
Vizi za roditeli
-
Re: Vizi za roditeli
1. Силно се съмнявам, че на твоята позната са и отказали виза заради това че е песионерка. Не съм чувал за никакви промени в издаването на турустически визи за родители. По принцип, за пенсионери получването на виза е по-лесно отколкото за родители които са още в работна възраст. Познавам доста хора чиито родителите-пенсионери са пристигнали в Канада на гости прз последните 2 месеца, или вече имат визи и ще пътуват през този или през следващия месец.margaritakor написа:Ot Canada mi kazaxa che ima promeni pri izdavane vizi za roditeli,ako te sa veche pensioneri.
Preduprejdavat me che ako sam pensionerka,niama da mi izdadat viza.Veche ima otkazana viza po tazi prichina i jenata sega minava prez USA za da vleze v Canada
2. Как така ще влезе в Канада през щатите

Obey gravity ... It's the law!
Re: Vizi za roditeli
margaritakor написа:Ot Canada mi kazaxa che ima promeni pri izdavane vizi za roditeli,ako te sa veche pensioneri.
Кой точно, от пустата му Канада, ти каза това ......?!!!!!
Ъ ъъъъ , това зетя ли ти го каза ?
Това вече е ясно - сигурно дъщеря ти е поканила Тъщата НА ГОСТИ .