Vizi za roditeli

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
margaritakor

Vizi za roditeli

Мнение от margaritakor »

Ot Canada mi kazaxa che ima promeni pri izdavane vizi za roditeli,ako te sa veche pensioneri.
Niakoi znae li za tova?Promenite sa ot tazi godina.
Preduprejdavat me che ako sam pensionerka,niama da mi izdadat viza.Veche ima otkazana viza po tazi prichina i jenata sega minava prez USA za da vleze v Canada
M@ria

Мнение от M@ria »

Moite roditeli polu4iha vizi predi tri sedmici. Maika mi e pensionerka.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

e па туй е много грозно, ако е вярно. демек кат родителите ти са пенсионери има шанс да се разболеят тука и да затормозят здравната система ли :?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Vizi za roditeli

Мнение от VanBC »

margaritakor написа:Ot Canada mi kazaxa che ima promeni pri izdavane vizi za roditeli,ako te sa veche pensioneri.
Preduprejdavat me che ako sam pensionerka,niama da mi izdadat viza.Veche ima otkazana viza po tazi prichina i jenata sega minava prez USA za da vleze v Canada
1. Силно се съмнявам, че на твоята позната са и отказали виза заради това че е песионерка. Не съм чувал за никакви промени в издаването на турустически визи за родители. По принцип, за пенсионери получването на виза е по-лесно отколкото за родители които са още в работна възраст. Познавам доста хора чиито родителите-пенсионери са пристигнали в Канада на гости прз последните 2 месеца, или вече имат визи и ще пътуват през този или през следващия месец.

2. Как така ще влезе в Канада през щатите :roll:? За да влезе в Канада и трябва виза, независимо дали идва директно от Европа, или от САЩ, или от някоя друга държава ... Ако смята да влезе нелегално, може евентуално да успее, но ако я хванат може да бъде сигурна, че Канада ще стане недостъпна за нея завинаги!
Obey gravity ... It's the law!
simon
Обратна връзка:

Мнение от simon »

Tova e prosto losh kusmet.Pri4inata da sa otkazali e moge bi druga.Na moiat tust mu dadaha sled 1-va 6 mese4na sega e s mnogogodishna nishto 4e e pensioner i na vsi4koto otgore i bivsh voenen.Niama niakakuv problem .Tursete drugi pri4ini
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
alen vid

Re: Vizi za roditeli

Мнение от alen vid »

margaritakor написа:Ot Canada mi kazaxa che ima promeni pri izdavane vizi za roditeli,ako te sa veche pensioneri.

Кой точно, от пустата му Канада, ти каза това ......?!!!!!

Ъ ъъъъ , това зетя ли ти го каза ?

Това вече е ясно - сигурно дъщеря ти е поканила Тъщата НА ГОСТИ .
Аватар
sergo66

Мнение от sergo66 »

Според мен ако на някой пенсионер са отказали виза то едва ли е заради това че е пенсионер. Моите родители и двамата са пенсионери и на двамата им издадоха визи за 10 дни, дори не са ходили на интервю.

По-скоро това което оказва влияние са даначните ви декларации т.е. вашите доходи.
Заключено