Та така това ми е въпроса колко ще ми струва да изкором там курса и нали ако пристигна без книжка ще трябва и курс да карам или може направо само изпит
А ако дойда с тукашна книжка кога най-рано бих могла да се явя на изпит там
Цена на шофьорски курс в Монреал
- Independent
Ако нямаш книжка или си я взел преди по-малко от година, първо трябва да се явиш на теория (само). Ако я минеш - 12 месеца след това имаш право да се явиш на кормуване. Ако се запишеш на "шофьорски курс" (тук му казват училище), този срок се съкращава на 8 месеца. За цените не съм наясно - все не намирам време да седна и да си науча проклетата теория, че да се запиша на курс.
Но мисълта ми беше, че няма да можеш веднага да вземеш книжка.
Но мисълта ми беше, че няма да можеш веднага да вземеш книжка.
Благодаря ви
От всичко това разбрах че в моя случай понеже аз в момента карам в Б-я курса и сега дори и да взема книжка пак трябва да чакам там за да се явя на изпит за тамошно книжка
И сега правилно ли съм разбрала че няма да мога да карам с Бг книжката дори първите 3 месеца понеже съм я взела преди по-малко от година
От всичко това разбрах че в моя случай понеже аз в момента карам в Б-я курса и сега дори и да взема книжка пак трябва да чакам там за да се явя на изпит за тамошно книжка
И сега правилно ли съм разбрала че няма да мога да карам с Бг книжката дори първите 3 месеца понеже съм я взела преди по-малко от година
Ne, tova e paradoksa - mojesh da karash s BG knijka daje i da e chisto nova (v Ontario mai biaha parvite 2 meseca), obache shtom si Permanent Resident - posle ne mojetrans написа:И сега правилно ли съм разбрала че няма да мога да карам с Бг книжката дори първите 3 месеца понеже съм я взела преди по-малко от година

P.S. Abe tia ot KREDOR-a koga she turat kirilica za FireFox ?