Цена на шофьорски курс в Монреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
trans

Цена на шофьорски курс в Монреал

Мнение от trans »

Та така това ми е въпроса колко ще ми струва да изкором там курса и нали ако пристигна без книжка ще трябва и курс да карам или може направо само изпит

А ако дойда с тукашна книжка кога най-рано бих могла да се явя на изпит там
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Ако нямаш книжка или си я взел преди по-малко от година, първо трябва да се явиш на теория (само). Ако я минеш - 12 месеца след това имаш право да се явиш на кормуване. Ако се запишеш на "шофьорски курс" (тук му казват училище), този срок се съкращава на 8 месеца. За цените не съм наясно - все не намирам време да седна и да си науча проклетата теория, че да се запиша на курс.

Но мисълта ми беше, че няма да можеш веднага да вземеш книжка.
Аватар
some

Мнение от some »

30 - 40 $ na chas
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

some написа:30 - 40 $ na chas
kakvo e tova 30-40 $ na chas
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
Rhea

Мнение от Rhea »

Пълен курс с 6 часа теория и след теоретичния изпит, 12 часа кормуване е около 400$ с таксите. След като си вземеш теорията през тези 8 месеца дето трябва да чакаш за практическия изпит можеш да караш с придружител.
Аватар
trans

Мнение от trans »

Благодаря ви
От всичко това разбрах че в моя случай понеже аз в момента карам в Б-я курса и сега дори и да взема книжка пак трябва да чакам там за да се явя на изпит за тамошно книжка

И сега правилно ли съм разбрала че няма да мога да карам с Бг книжката дори първите 3 месеца понеже съм я взела преди по-малко от година
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

trans написа:И сега правилно ли съм разбрала че няма да мога да карам с Бг книжката дори първите 3 месеца понеже съм я взела преди по-малко от година
Ne, tova e paradoksa - mojesh da karash s BG knijka daje i da e chisto nova (v Ontario mai biaha parvite 2 meseca), obache shtom si Permanent Resident - posle ne moje :D A da, i v Ontario zastrahovkata za BG knijka shte ti izleze zlatna, po-dobre na taxi-ta da se vozish (predpolagam che i v Quebec pak shte e po-skapo).

P.S. Abe tia ot KREDOR-a koga she turat kirilica za FireFox ?
Заключено