Какво става с теб на имигрейшън-а на летището и търпиш ли някакви последствия от решението си? Отразява ли ти се това негативно на намерението да влезеш в страната или те оставят да действаш "безнаказано"?
Мнението Ви е важно за мен!
Благодаря!

аз имам личен косвен опитHristova написа:Вероятно не се изразих достатъчно добре - моля за мнение онези, които имат личен опит в това...
Госпожо Христова,не мога да ви разбера.Защо веднъж след като ме попитахте в лично съобщение и ви отговорих изчерпателно,че няма проблеми да кацнете където и да е продължавате да се притеснявате и да пускате тема по този въпрос,който междудругото е обсъждан многократно във форумите на БГканада.Hristova написа:Вероятно не се изразих достатъчно добре - моля за мнение онези, които имат личен опит в това...
Аз не видях някой да ти пречи, казаха ти какво да направиш, за да получиш изчерпателене отговор на въпроса си. Хората с "личен опит" надали изгарят от желание да го споделят за 1132-ви път. Тези, които ти отговориха, просто го направиха кратко и ясно: "не, няма да имаш проблем!". Пуснах в търсачката въпроса ти и ето отговора, сега ми кажи и на мен, че ти преча, нямам нищо напротив.Hristova написа: Нека ако не можем да бъдем полезни някому, поне да не му пречим!
Опитах се да ви бъда полезен госпожо и надявам се съм бил.Hristova написа:Dok, с цялото си уважение към теб не разбирам защо се идентифицираш с целия форум? Това, че съм ти пратила запитване в лично съобщение и че си ми отговорил с няколко думи (20) за мен не е изчерпателен отговор.
Идеята ми беше да видя повече мнения по въпрос, който е важен за мен, нали това е идеята на форумите, да си помагаме с каквото можем.
Нека ако не можем да бъдем полезни някому, поне да не му пречим!
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee - tozi ekzempliar oshte li e tuk? Bate, ti ne si li nameri rabota - veche poveche ot polovin godina be bratle, che si pochnal i da prosish tuka? I ne sa te iztrili ot foruma?!?!?! Ocharovan sam. Oshte li se oplakvash i pluesh? Vzemi si nameri rabota be choveche...az pak shte proverq sled polovin godina....horata doktorati zashtitiha veche, a ti oshte se motaesh...i sigurno si oshte po-nedovolen. Hmmmbateto написа:Жена,не се подвеждай на мненията от форума ,рискуваш да ти изиграят лоша шега .Прати ми лично съобщение и 1000 долара по сметка 35......69 и аз ще ти кажа истината.Освен това гледам на карти,развалям магии и предсказвам бъдещето.Не вземам скъпо.
Леля ти Параскева.