Zdravejte forumtzi!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
beba7

Zdravejte forumtzi!

Мнение от beba7 »

Здравейте форумци!
Отдавна четем, но не пишем. Сега обаче, понеже решихме да изпратим документите до Виена, възниква едно питане, което не видяхме да е коментирано. /или поне не наскоро/. Значи въпроса е такъв: как да попълним полетата за месторабота във формуляра за последните 10 години, като съм работила по едно и също време на три места. Имам трудова книжка, но стажа там не е по специалността ми. Имам и бележка от фирма, където съм работила и продължавам да работя по граждански договор и този стаж е по специалността ми, която пък е в списъка с търсените професии. Третата ми месторабота е по договор за авторство, там мисля да не го споменавам за сега.
Моля, ако някой е бил в такава ситуация да помогне. А също и ако някой има идея какво да направим да пише.
Да стигнеш до някъде изисква много повече време, отколкото да се върнеш.
but

Мнение от but »

Ежедневное обновление списков прокси, списки SOCKS серверов: http://www.proxylists.ru
beba7

nikoi li niama mnenie po tozi vapros?

Мнение от beba7 »

Nikoi li niama mnenie po moiat vapros? Molia, dajte savet!
Dobre li 6te e da pi6a vav formuliara staja po trudovata knijka, i da izpratia osven neinoto kopie i drugata belejka za staj po grajd. dogovor?
ili triabva da pi6a i pridrujitelno pismo....stava mnogo slojno, maj....
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

Описвайте по периоди, нищо че се застъпват, като започвате с най-ранния по начална дата договор и така. Ако на всичките договори началната дата е една и съща, е добре да ги подредите по това, чия крайна дата е първа, т.е. които договор е изтекъл първи, на първо място и т.н. И при мен се застъпваха няколко вида работа по едно и също време. Просто на интервуто се наложи да обяснявам как така съм работила едновременно на няколко места. Обясних и мога да ви кажа, че това се оказа един голям плус за мен. Мобилна в професията - работим всичко и много!
beba7

blagodarja ti, womanEZ

Мнение от beba7 »

Големи благодарности за отговора, womanEZ! Помогна ми много, а и с последното ми даде кураж, че не се гледа лошо на хората, които работят на няколко места едновременно. Като чета все, че искат трудови книжки и справки от НОИ се притесних, че не признават работата по граждански договор и работата на няколко места едновременно за тях не е добре. А аз и трите неща си ги работя без проблем, защото не съм на нормирано работно време, и освен това ми се плаща за свършена работа, а не за престой някъде.
Желая ти успех напред!
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

И на теб желая бърза и успешна процедура! Ще се видим в Канада!
Заключено