Здравейте форумци!
Отдавна четем, но не пишем. Сега обаче, понеже решихме да изпратим документите до Виена, възниква едно питане, което не видяхме да е коментирано. /или поне не наскоро/. Значи въпроса е такъв: как да попълним полетата за месторабота във формуляра за последните 10 години, като съм работила по едно и също време на три места. Имам трудова книжка, но стажа там не е по специалността ми. Имам и бележка от фирма, където съм работила и продължавам да работя по граждански договор и този стаж е по специалността ми, която пък е в списъка с търсените професии. Третата ми месторабота е по договор за авторство, там мисля да не го споменавам за сега.
Моля, ако някой е бил в такава ситуация да помогне. А също и ако някой има идея какво да направим да пише.
Zdravejte forumtzi!
Zdravejte forumtzi!
Да стигнеш до някъде изисква много повече време, отколкото да се върнеш.
Ежедневное обновление списков прокси, списки SOCKS серверов: http://www.proxylists.ru
nikoi li niama mnenie po tozi vapros?
Nikoi li niama mnenie po moiat vapros? Molia, dajte savet!
Dobre li 6te e da pi6a vav formuliara staja po trudovata knijka, i da izpratia osven neinoto kopie i drugata belejka za staj po grajd. dogovor?
ili triabva da pi6a i pridrujitelno pismo....stava mnogo slojno, maj....
Dobre li 6te e da pi6a vav formuliara staja po trudovata knijka, i da izpratia osven neinoto kopie i drugata belejka za staj po grajd. dogovor?
ili triabva da pi6a i pridrujitelno pismo....stava mnogo slojno, maj....
Описвайте по периоди, нищо че се застъпват, като започвате с най-ранния по начална дата договор и така. Ако на всичките договори началната дата е една и съща, е добре да ги подредите по това, чия крайна дата е първа, т.е. които договор е изтекъл първи, на първо място и т.н. И при мен се застъпваха няколко вида работа по едно и също време. Просто на интервуто се наложи да обяснявам как така съм работила едновременно на няколко места. Обясних и мога да ви кажа, че това се оказа един голям плус за мен. Мобилна в професията - работим всичко и много!
blagodarja ti, womanEZ
Големи благодарности за отговора, womanEZ! Помогна ми много, а и с последното ми даде кураж, че не се гледа лошо на хората, които работят на няколко места едновременно. Като чета все, че искат трудови книжки и справки от НОИ се притесних, че не признават работата по граждански договор и работата на няколко места едновременно за тях не е добре. А аз и трите неща си ги работя без проблем, защото не съм на нормирано работно време, и освен това ми се плаща за свършена работа, а не за престой някъде.
Желая ти успех напред!
Желая ти успех напред!