Pismo za viza za dete...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Mimka_77
Обратна връзка:

Pismo za viza za dete...

Мнение от Mimka_77 »

Zdravejte, iskam da popitam,ako nqkoj e bil v sa6tata situaciq, rodi ni se da6terq sled kato bqxme polu4ili pismo za vizi. Izpratixme neobxodimite dokumenti vav Viena i Bukure6t i napravixme medicinskite za neq, ta vaprosa mi e dali 6te polu4im ot Bukure6t pismo za viza za da6terq ni,kakto nie polu4ixme i vaob6te trqbva li da polu4im nqkakav otgovor.
Аватар
trans

Мнение от trans »

Честита дъщеричка да Ви е жива и здрава :D

Иначе аз не съм била в тази ситуация но знам че децата под определено възраст нямат виза те идват автоматично с родителите си
но най-добре да се включи някой е 100% наясно
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Детето трябва да има паспорт, за да може да излезе от страната. Колкото до визата, знам, че за деца под определена възраст те не се плащат, но не мисля, че детето би могло да влезе в Канада без нея.
Stoil i Vanya

Мнение от Stoil i Vanya »

Zdraveite,
Neznam dokolko 6te vi bada polezna, no mislia, 4e triabva da polu4ite novo pismo. V na6eto pismo pi6e6e, 4e v pasporta triabva da imam po edna svobodna stranica za men i za vsiako edno dete.
Bebeto sa6to triabva da ima pasport.
Niama da e lo6o da izpratite edin e-mail do Bukure6t i da gi popitate. Az procedirah taka. Nie imahme podoben slu4ai.

Uspeh!
rumys

Мнение от rumys »

Честито бебе!
Вие на медицинските сте била бременна най-вероятно, така че никой не би трябвало от властите да ви създава какъвто и да е проблем и да е изненадан от възникналата ситуация, защото в досието Ви трябва да има дани за това, че чакате дете. Проблемът Ви може да дойде единственно от там, че не е добре дете под 9 месеца да пътува в самолет (става въпрос за слуха и вестибуларния апарат). Направете консултация с педиатър. Желая на вас и вашето бебе много късмет в Канада.
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

На няколко места съм чел, че не е добре не само малко дете да пътува със самолет /и то толкова дълъг презокеански полет/, но още по-вредно е за бременна жена. Радиационното облъчване.... един вид... е мнооого високо и БИ МОГЛО да се отрази на бременната или новороденото...
Поздрави и :conf: мислете много добре предварително, защото АКО има каквито и да било последици, то те остават за цял живот.
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

Много ми е интересно всичките тези писания на какви точно научни изследвания са базирани, които вие ЛИЧНО сте прочели?????

Аз пътувах с моето дете когато то беше на 40 дни, от Ню Йорк до София, и смея да твърдя, че дори е по-добре да се пътува когато бебето е по-малко, защото тогава по-малко усеща какво става и общо взето спи през по-голямата част от времето. Преди това съм пътувала много и винаги е имало поне по 3-4 невръстни бебета на полет. Консултирах се с няколко педиатъра и с много други майки, които са пътували така, никой не спомена за такива глупости. Докторите ми казаха, че детето трябва да е навършило 10 дни за да пътува и, че няма опасност за разни там "опасни" лъчения и други измишльотини.
third generation immigrant :)
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

mirkaaa, Това е публична тайна. Просто се позаинтересувай какво е нивото на радиационно лъчение на височината, на която летят трансконтиненталните самолети и го сравни с 'нормалното' ниво... и тогава ми реагирай по този начин. Като ми остане време, лично ще проверя и ще ти прята лично съобщение. Всичко това съм го написал, за да се позаинтересуват бременните жени и майки с малки бебета за рисковете на един трансконтинентален полет, продължителността на който е над 8-10 часа.
Поздрави и успех :lol:
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

Jeeves написа:mirkaaa, Това е публична тайна. Просто се позаинтересувай какво е нивото на радиационно лъчение на височината, на която летят трансконтиненталните самолети и го сравни с 'нормалното' ниво... и тогава ми реагирай по този начин. Като ми остане време, лично ще проверя и ще ти прята лично съобщение. Всичко това съм го написал, за да се позаинтересуват бременните жени и майки с малки бебета за рисковете на един трансконтинентален полет, продължителността на който е над 8-10 часа.
Поздрави и успех :lol:
Добре! Наистина би ми било интересно да науча. За съжаление, явно ние сме от многото облъчени, и дано ни се размине в тоя живот... ;)
Макар, че като си помисля за Чернобил, и как хрупах пресни салатки от радиационния дъжд, явно трябва да съм много хепи, щото кво е един полет от 10 часа :lol:
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

http://www.studyworksonline.com/cda/con ... 3,00.shtml
- интересности, а?
образовайте се и само да няма :shock: след това, което прочетете :lol:
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

Jeeves написа:http://www.studyworksonline.com/cda/con ... 3,00.shtml
- интересности, а?
образовайте се и само да няма :shock: след това, което прочетете :lol:
двата линка са еднакви?

ами да де, ама ако не е от това, ще умрем от друг вид рак, или не знам си кво още..... освен това става дума най-вече за флайт атендантс..
Заключено