Pismo za viza za dete...
Pismo za viza za dete...
Zdravejte, iskam da popitam,ako nqkoj e bil v sa6tata situaciq, rodi ni se da6terq sled kato bqxme polu4ili pismo za vizi. Izpratixme neobxodimite dokumenti vav Viena i Bukure6t i napravixme medicinskite za neq, ta vaprosa mi e dali 6te polu4im ot Bukure6t pismo za viza za da6terq ni,kakto nie polu4ixme i vaob6te trqbva li da polu4im nqkakav otgovor.
- Independent
-
Zdraveite,
Neznam dokolko 6te vi bada polezna, no mislia, 4e triabva da polu4ite novo pismo. V na6eto pismo pi6e6e, 4e v pasporta triabva da imam po edna svobodna stranica za men i za vsiako edno dete.
Bebeto sa6to triabva da ima pasport.
Niama da e lo6o da izpratite edin e-mail do Bukure6t i da gi popitate. Az procedirah taka. Nie imahme podoben slu4ai.
Uspeh!
Neznam dokolko 6te vi bada polezna, no mislia, 4e triabva da polu4ite novo pismo. V na6eto pismo pi6e6e, 4e v pasporta triabva da imam po edna svobodna stranica za men i za vsiako edno dete.
Bebeto sa6to triabva da ima pasport.
Niama da e lo6o da izpratite edin e-mail do Bukure6t i da gi popitate. Az procedirah taka. Nie imahme podoben slu4ai.
Uspeh!
Честито бебе!
Вие на медицинските сте била бременна най-вероятно, така че никой не би трябвало от властите да ви създава какъвто и да е проблем и да е изненадан от възникналата ситуация, защото в досието Ви трябва да има дани за това, че чакате дете. Проблемът Ви може да дойде единственно от там, че не е добре дете под 9 месеца да пътува в самолет (става въпрос за слуха и вестибуларния апарат). Направете консултация с педиатър. Желая на вас и вашето бебе много късмет в Канада.
Вие на медицинските сте била бременна най-вероятно, така че никой не би трябвало от властите да ви създава какъвто и да е проблем и да е изненадан от възникналата ситуация, защото в досието Ви трябва да има дани за това, че чакате дете. Проблемът Ви може да дойде единственно от там, че не е добре дете под 9 месеца да пътува в самолет (става въпрос за слуха и вестибуларния апарат). Направете консултация с педиатър. Желая на вас и вашето бебе много късмет в Канада.
На няколко места съм чел, че не е добре не само малко дете да пътува със самолет /и то толкова дълъг презокеански полет/, но още по-вредно е за бременна жена. Радиационното облъчване.... един вид... е мнооого високо и БИ МОГЛО да се отрази на бременната или новороденото...
Поздрави и :conf: мислете много добре предварително, защото АКО има каквито и да било последици, то те остават за цял живот.
Поздрави и :conf: мислете много добре предварително, защото АКО има каквито и да било последици, то те остават за цял живот.
- mirkaa
- Обратна връзка:
Много ми е интересно всичките тези писания на какви точно научни изследвания са базирани, които вие ЛИЧНО сте прочели?????
Аз пътувах с моето дете когато то беше на 40 дни, от Ню Йорк до София, и смея да твърдя, че дори е по-добре да се пътува когато бебето е по-малко, защото тогава по-малко усеща какво става и общо взето спи през по-голямата част от времето. Преди това съм пътувала много и винаги е имало поне по 3-4 невръстни бебета на полет. Консултирах се с няколко педиатъра и с много други майки, които са пътували така, никой не спомена за такива глупости. Докторите ми казаха, че детето трябва да е навършило 10 дни за да пътува и, че няма опасност за разни там "опасни" лъчения и други измишльотини.
Аз пътувах с моето дете когато то беше на 40 дни, от Ню Йорк до София, и смея да твърдя, че дори е по-добре да се пътува когато бебето е по-малко, защото тогава по-малко усеща какво става и общо взето спи през по-голямата част от времето. Преди това съм пътувала много и винаги е имало поне по 3-4 невръстни бебета на полет. Консултирах се с няколко педиатъра и с много други майки, които са пътували така, никой не спомена за такива глупости. Докторите ми казаха, че детето трябва да е навършило 10 дни за да пътува и, че няма опасност за разни там "опасни" лъчения и други измишльотини.
third generation immigrant 

mirkaaa, Това е публична тайна. Просто се позаинтересувай какво е нивото на радиационно лъчение на височината, на която летят трансконтиненталните самолети и го сравни с 'нормалното' ниво... и тогава ми реагирай по този начин. Като ми остане време, лично ще проверя и ще ти прята лично съобщение. Всичко това съм го написал, за да се позаинтересуват бременните жени и майки с малки бебета за рисковете на един трансконтинентален полет, продължителността на който е над 8-10 часа.
Поздрави и успех
Поздрави и успех

- mirkaa
- Обратна връзка:
Добре! Наистина би ми било интересно да науча. За съжаление, явно ние сме от многото облъчени, и дано ни се размине в тоя живот...Jeeves написа:mirkaaa, Това е публична тайна. Просто се позаинтересувай какво е нивото на радиационно лъчение на височината, на която летят трансконтиненталните самолети и го сравни с 'нормалното' ниво... и тогава ми реагирай по този начин. Като ми остане време, лично ще проверя и ще ти прята лично съобщение. Всичко това съм го написал, за да се позаинтересуват бременните жени и майки с малки бебета за рисковете на един трансконтинентален полет, продължителността на който е над 8-10 часа.
Поздрави и успех

Макар, че като си помисля за Чернобил, и как хрупах пресни салатки от радиационния дъжд, явно трябва да съм много хепи, щото кво е един полет от 10 часа

http://www.studyworksonline.com/cda/con ... 3,00.shtml
- интересности, а?
образовайте се и само да няма
след това, което прочетете 
- интересности, а?
образовайте се и само да няма

- mirkaa
- Обратна връзка:
двата линка са еднакви?Jeeves написа:http://www.studyworksonline.com/cda/con ... 3,00.shtml
- интересности, а?
образовайте се и само да нямаслед това, което прочетете
ами да де, ама ако не е от това, ще умрем от друг вид рак, или не знам си кво още..... освен това става дума най-вече за флайт атендантс..