Завръщане от БГ...
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Този неблагодарник не ме позна!!! А съм го отгледала от една шепа мръвка!!! Оставих го там за наказание!krimon написа:а взе ли черният котак в хубавата Канада или го остави в дивата България
Вече да знаете - ако кажа - неблагодераен като котка - значи много неблагодарен! Безобразие!
Представителна извадка тип "паплач"

По-скоро ти е бил толкова обиден, че си го зарязала зарад хубавата Канада, че ти го е върнал тъпкано
Горкото животинче 
Роднини, които живеят в Монреал, също така оставиха кучето си една година и като се прибраха на ваканция в България то изобщо не щеше да ги знае - нито да яде от храната, която му дават, нито да го галят - все едно непознати. Взеха си го след престоя в България - прости им, слава богу. Сега припка из Монреал

Роднини, които живеят в Монреал, също така оставиха кучето си една година и като се прибраха на ваканция в България то изобщо не щеше да ги знае - нито да яде от храната, която му дават, нито да го галят - все едно непознати. Взеха си го след престоя в България - прости им, слава богу. Сега припка из Монреал

Влизам аз във форум Живот в Квебек и гледам наша Елийка пуснала тема за завръщането. Мисля си ще прочета първо другите теми и нейната ще си я оставя за десерт, очаквайки някакъв дълъг и изпълнен с драматизъм репортаж. А то к'во било
, е бива майсторка на късия рзказ, ама ти направо на основни идеи в текста го докара!
Я бързо едно сравнение на политическата и икономическата обстановка, престъпността, емиграционната политика! Причини за избора и въобще защо толкова хора, та дори и само от Б-я искат да емигрират в Канада ?
Айде аз ти казах снощи, ама да се повторя - добре дошла!
П.П. А за неблагодарника, дано ти прости животинчето, гледам на други им е било простено, но след като са поправили грешката !

Я бързо едно сравнение на политическата и икономическата обстановка, престъпността, емиграционната политика! Причини за избора и въобще защо толкова хора, та дори и само от Б-я искат да емигрират в Канада ?

Айде аз ти казах снощи, ама да се повторя - добре дошла!

П.П. А за неблагодарника, дано ти прости животинчето, гледам на други им е било простено, но след като са поправили грешката !

Последно промяна от Jane на Нед Авг 21, 2005 9:54 am, променено общо 1 път.
Хайде бе, тази тема я има нашироко и надълго и на продълговато обсъждана във форума и форумните архиви. Дайте нещо по-котешко, аJane написа:Я бързо едно сравнение на политическата и икономическата обстановка, престъпността, емиграционната политика! Причини за избора и въобще защо толкова хора, та дори и само от Б-я искат да емигрират в Канада ?![]()

Моята котка, например, прави страшни бели ако отсъстваме цял ден. Като се приберем показва целия си котешки нрав

Нали нещата трябва да се повтарят (дъвчат), за да се осмислят по-добре. Сега не може да се оставят хората в невидение за такива определящи живота теми (ей ама много го обичам тоя изразkrimon написа:Хайде бе, тази тема я има нашироко и надълго и на продълговато обсъждана във форума и форумните архиви. Дайте нещо по-котешко, аJane написа:Я бързо едно сравнение на политическата и икономическата обстановка, престъпността, емиграционната политика! Причини за избора и въобще защо толкова хора, та дори и само от Б-я искат да емигрират в Канада ?![]()

Аууу Елиа,ауууу! Да не те познаеElia написа:Този неблагодарник не ме позна!!! А съм го отгледала от една шепа мръвка!!! Оставих го там за наказание!krimon написа:а взе ли черният котак в хубавата Канада или го остави в дивата България
Вече да знаете - ако кажа - неблагодераен като котка - значи много неблагодарен! Безобразие!

Може да е бил сърдит.

Интересното че на мъжът ми котарака не го беше виждал 2 години и го позна,но имаше инцидент с кучето на двора (каракачанка) ,охопа го

На майка ми менажерията ме позна без проблем и мъжа го познаха.
За котешките архиви:
На мъжът котарака го наказваше ако закъснее да се прибере.Разбирайте вечерен час 22 ,ако е по късно следва изпикаване на леглото