Завръщане от БГ...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Завръщане от БГ...

Мнение от Леля Екимка »

Ми кво да кажа - в Канада е много хубаво!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

а взе ли черният котак в хубавата Канада или го остави в дивата България :wink:
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

krimon написа:а взе ли черният котак в хубавата Канада или го остави в дивата България :wink:
Този неблагодарник не ме позна!!! А съм го отгледала от една шепа мръвка!!! Оставих го там за наказание!
Вече да знаете - ако кажа - неблагодераен като котка - значи много неблагодарен! Безобразие!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

По-скоро ти е бил толкова обиден, че си го зарязала зарад хубавата Канада, че ти го е върнал тъпкано :lol: Горкото животинче :(

Роднини, които живеят в Монреал, също така оставиха кучето си една година и като се прибраха на ваканция в България то изобщо не щеше да ги знае - нито да яде от храната, която му дават, нито да го галят - все едно непознати. Взеха си го след престоя в България - прости им, слава богу. Сега припка из Монреал :wink:
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Влизам аз във форум Живот в Квебек и гледам наша Елийка пуснала тема за завръщането. Мисля си ще прочета първо другите теми и нейната ще си я оставя за десерт, очаквайки някакъв дълъг и изпълнен с драматизъм репортаж. А то к'во било :shock: , е бива майсторка на късия рзказ, ама ти направо на основни идеи в текста го докара!
Я бързо едно сравнение на политическата и икономическата обстановка, престъпността, емиграционната политика! Причини за избора и въобще защо толкова хора, та дори и само от Б-я искат да емигрират в Канада ? :D
Айде аз ти казах снощи, ама да се повторя - добре дошла! 8)

П.П. А за неблагодарника, дано ти прости животинчето, гледам на други им е било простено, но след като са поправили грешката ! :D
Последно промяна от Jane на Нед Авг 21, 2005 9:54 am, променено общо 1 път.
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Ха добря дошла !
Нали знаеш приказката на Ръдиърд Киплинг
"Аз съм котката, която си ходи и броди, където си ще, и където да иде, и е много добре"
Котурака ти си е рахат, не го мисли :)
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Jane написа:Я бързо едно сравнение на политическата и икономическата обстановка, престъпността, емиграционната политика! Причини за избора и въобще защо толкова хора, та дори и само от Б-я искат да емигрират в Канада ? :D
Хайде бе, тази тема я има нашироко и надълго и на продълговато обсъждана във форума и форумните архиви. Дайте нещо по-котешко, а :)

Моята котка, например, прави страшни бели ако отсъстваме цял ден. Като се приберем показва целия си котешки нрав :shock: Представяте ли си ударът за Елиа-нския котарак - цяла година :roll:
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

krimon написа:
Jane написа:Я бързо едно сравнение на политическата и икономическата обстановка, престъпността, емиграционната политика! Причини за избора и въобще защо толкова хора, та дори и само от Б-я искат да емигрират в Канада ? :D
Хайде бе, тази тема я има нашироко и надълго и на продълговато обсъждана във форума и форумните архиви. Дайте нещо по-котешко, а :)
Нали нещата трябва да се повтарят (дъвчат), за да се осмислят по-добре. Сега не може да се оставят хората в невидение за такива определящи живота теми (ей ама много го обичам тоя израз :) )! :wink:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Elia написа:
krimon написа:а взе ли черният котак в хубавата Канада или го остави в дивата България :wink:
Този неблагодарник не ме позна!!! А съм го отгледала от една шепа мръвка!!! Оставих го там за наказание!
Вече да знаете - ако кажа - неблагодераен като котка - значи много неблагодарен! Безобразие!
Аууу Елиа,ауууу! Да не те познае :shock: .
Може да е бил сърдит.:?
Интересното че на мъжът ми котарака не го беше виждал 2 години и го позна,но имаше инцидент с кучето на двора (каракачанка) ,охопа го :lol: .Ама пиян човек да те натиска по главата не се търпи ,аз да съм направо ще го изям. :twisted: .Много ме ядоса.
На майка ми менажерията ме позна без проблем и мъжа го познаха.

За котешките архиви:
На мъжът котарака го наказваше ако закъснее да се прибере.Разбирайте вечерен час 22 ,ако е по късно следва изпикаване на леглото :lol: .
Заключено