посещение на роднини в канада
посещение на роднини в канада
здравейте!
интересува ме как стои въпроса с посещение на роднини в канада.
например ако да кажем като заживея там един ден (или поне така се надявам ) да не се притеснявам че майка ми няма да може да вземе виза да ми дойде на гости...
едни приятели които живеят в австралия ми се оплакаха че имат проблеми при ваденето на визи за роднини и дори българската общност там ще подават оплакване заради това отношение.
благодаря
п.с написала съм имената на държавите с малки букви защото не мога с големи в момента, кой знае защо
интересува ме как стои въпроса с посещение на роднини в канада.
например ако да кажем като заживея там един ден (или поне така се надявам ) да не се притеснявам че майка ми няма да може да вземе виза да ми дойде на гости...
едни приятели които живеят в австралия ми се оплакаха че имат проблеми при ваденето на визи за роднини и дори българската общност там ще подават оплакване заради това отношение.
благодаря
п.с написала съм имената на държавите с малки букви защото не мога с големи в момента, кой знае защо
Ето ТУК Снежи е описала много добре необходимите документите .Аз лично се водих по нейните препоръки нямах никакъв проблем с издаването на визата на майка ми.
Да същите.И за приятели важът същите документи.
Когато отиде да подава документите в Консулството в България ,ако нещо липса ще и кажат.
За това възможно ли или не зависи преди всичко дали ще успее да докаже връзки с България т.е че има защо да се върне -деца,работа,жилище и т.н. . Зависи и от инспектора които и разглежда досието.Могат да я викнат и на интервю в Румъния. :nenam:
Пробвайте,най-много да загубите 50 долара за процедурата.
Когато отиде да подава документите в Консулството в България ,ако нещо липса ще и кажат.
За това възможно ли или не зависи преди всичко дали ще успее да докаже връзки с България т.е че има защо да се върне -деца,работа,жилище и т.н. . Зависи и от инспектора които и разглежда досието.Могат да я викнат и на интервю в Румъния. :nenam:
Пробвайте,най-много да загубите 50 долара за процедурата.
Ognen led, 6 meseca, posle triabva da udalzhite vizata. Kato prashtash molba za udalzhavane tryabva da ya podadesh naj-malko 1 mesec predi iztichaneto na 6-te meseca. Ama ti si proveri za po-sigurno v saita. Kato popalvash molbata za udalzhavane, trjabva da napishesh dokoga iska da ostane chovekat, nie sme davali dati primerno 4-5 meseca (podchertavam - po-malko ot 6) sled izticjhaneto na parvite 6 meseca, i te sa ni izprashtali novata viza tochno s tazi data na iztichane, kojato nie sme poiskali. Chuvala sam che udalzhavane mozhelo da se iska dva pati, no nie sme probvali s udalzhavane samo po vednazh. A za 4-godishnata viza - izobshto ne razchtaj, tova si e chist kasmet. Na majkata na edin prijatel i davaha 2 pati EDNOGODISHNA mnogokratna viza, i chak na tretija opit i dadoha njakolkogodishna.