писмо за официален отказ
писмо за официален отказ
Здравейте отново на всички.Ето че днес получихме писмото за отказът ни.Може ли някой да каже колко точки трябваха.В графата на тотал в писмото ни пише так : Total - Examen.Pre. IP-70
Total- Selection IP- 65
Друго което ми направи впечетление е това че най-отгоре на листа с таблицата пише дата 10.12.2003г-тогава беше първото ни интервю .Нетрябваше ли това писмо да бъди с резултатите ни от това 2 интервю.Ако някой има представа да пише не че вече има някакво значение.Благодаря.
Total- Selection IP- 65
Друго което ми направи впечетление е това че най-отгоре на листа с таблицата пише дата 10.12.2003г-тогава беше първото ни интервю .Нетрябваше ли това писмо да бъди с резултатите ни от това 2 интервю.Ако някой има представа да пише не че вече има някакво значение.Благодаря.
-
eva-vet-eva
-
Botzo
-
Botzo
Ми само една е че в БГ 99% са вишисти.. Т.е. от тук вече сами си вдигат летвата. Да не говорим различните сранни университети наред с нормалните. И така мисля че е ясно.vanko22 написа:i kakvi sa teia prichini , smeia da popitam az?
А за сведеие пакстанците, индийците, хаитяните и прочее доста често са със статут на бежанци. Т.е. не са минавали никаква процедура също както и HisShadow.
-
agnesa terzyiska