писмо за официален отказ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dgeami

писмо за официален отказ

Мнение от dgeami »

Здравейте отново на всички.Ето че днес получихме писмото за отказът ни.Може ли някой да каже колко точки трябваха.В графата на тотал в писмото ни пише так : Total - Examen.Pre. IP-70

Total- Selection IP- 65

Друго което ми направи впечетление е това че най-отгоре на листа с таблицата пише дата 10.12.2003г-тогава беше първото ни интервю .Нетрябваше ли това писмо да бъди с резултатите ни от това 2 интервю.Ако някой има представа да пише не че вече има някакво значение.Благодаря.
Misty
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

Здравей!
искренно ви съчувствам!!1
И ние сме въвъ вашето полужение!
каквото и да решите ..успех!!!
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
Botzo

Мнение от Botzo »

Решението е едно - започвайте отново :idea:
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

И аз мисля,че е добре,ако имате сили и нерви,да започнете отново.Като видях тук какви боклуци и мързели от латиноски и арабско-индийски и т.н.произход са напускали,откачам :evil: А нас ни правят на ситно кълцано.Направо се запенвам от яд.Докажете им на гадовете,че сме качествени личности.Давай сначале!
Botzo

Мнение от Botzo »

eva-vet-eva написа:...А нас ни правят на ситно кълцано....
По принцип си права но да ти кажа си има причини.
vanko22

Мнение от vanko22 »

i kakvi sa teia prichini , smeia da popitam az?
HisShadow

Мнение от HisShadow »

ami, kato imash v predvid 4e Botzo mina protsedurata,
kato imash v predvid, 4e pakistantsite i indusite ia minavat,

kakva li shte da e pri4inata ti da ne ia minesh, mojesh li da poznaesh ot 3-pati
Botzo

Мнение от Botzo »

vanko22 написа:i kakvi sa teia prichini , smeia da popitam az?
Ми само една е че в БГ 99% са вишисти.. Т.е. от тук вече сами си вдигат летвата. Да не говорим различните сранни университети наред с нормалните. И така мисля че е ясно.
А за сведеие пакстанците, индийците, хаитяните и прочее доста често са със статут на бежанци. Т.е. не са минавали никаква процедура също както и HisShadow.
agnesa terzyiska

Мнение от agnesa terzyiska »

Vijte kakvo napisah toku-shto v otgovor na posta na Linko naimenuvan "Kak da si pomognem-VEFAL".
Заключено