Ако от Манитоба се преместим във Ванкувър след 3месеца
Ако от Манитоба се преместим във Ванкувър след 3месеца
Здравейте всички.
Ние все още сме в България, но след може би 2 месеца ще бъдем на канадска земя. Въпросът ми е следният: Ако първо отидем в Манитоба за около 3 до 6 месеца и след това се преместим във Ванкувър ще имаме ли някакви спънки, пречки или проблеми за получаването на т.нар. Канадско гражданство и паспорти? Може ли да се местиш от провинция в провинция, забавя ли това процедурата. Благодаря предварително на отзовалите са на питането ми.
Ние все още сме в България, но след може би 2 месеца ще бъдем на канадска земя. Въпросът ми е следният: Ако първо отидем в Манитоба за около 3 до 6 месеца и след това се преместим във Ванкувър ще имаме ли някакви спънки, пречки или проблеми за получаването на т.нар. Канадско гражданство и паспорти? Може ли да се местиш от провинция в провинция, забавя ли това процедурата. Благодаря предварително на отзовалите са на питането ми.
Ei gradski
(dave i az sam ot Karschiaka)
naprawo me karasch da se smeq.

Wse pak Canada ne e s feodalen stroi. 21 wek sme-trudno ste stane zakrepostqwane.
Toq wapros e zadawan pone 200 pati. 4udno mi e ka taka tiq deto pitat-sa reaschili da immigrirat w 1 strana ama ne sa si naprawili truda da pro4etat pone malko konstituziqta i .Ili se deistwa -Abe to w kanada e gotino -dawai da otiwame -pak posle ste mu mislim
Ta dori ima dokument za prawata na 4oweka w koito pische...........
ama towa e druga tema.
Ne se obivdai za otgowora -no mislq 4e sam mov da si otgoworisch na twoq wapros sled 20 minutno tarsene w Internet.
zdrawe i uspehi ti velaq

naprawo me karasch da se smeq.

Wse pak Canada ne e s feodalen stroi. 21 wek sme-trudno ste stane zakrepostqwane.

Toq wapros e zadawan pone 200 pati. 4udno mi e ka taka tiq deto pitat-sa reaschili da immigrirat w 1 strana ama ne sa si naprawili truda da pro4etat pone malko konstituziqta i .Ili se deistwa -Abe to w kanada e gotino -dawai da otiwame -pak posle ste mu mislim

Ta dori ima dokument za prawata na 4oweka w koito pische...........
ama towa e druga tema.

Ne se obivdai za otgowora -no mislq 4e sam mov da si otgoworisch na twoq wapros sled 20 minutno tarsene w Internet.
zdrawe i uspehi ti velaq
Re: Ако от Манитоба се преместим във Ванкувър след 3месеца
Няма да има никакви пречки ... направо нула, хич, хептен, ноль, zero, nada, cero, zippo ...ety написа:Здравейте всички.
Ние все още сме в България, но след може би 2 месеца ще бъдем на канадска земя. Въпросът ми е следният: Ако първо отидем в Манитоба за около 3 до 6 месеца и след това се преместим във Ванкувър ще имаме ли някакви спънки, пречки или проблеми за получаването на т.нар. Канадско гражданство и паспорти? ...

Obey gravity ... It's the law!
За да получиш
трябва 3 от последните 4 год. да си живял в Канада.Това е една доооста обширна страна .Къде точно в тази страна ще се намират 100кв.м. които ще наречеш свое жилище през въпросните 3 години има значение само за теб, за канадците- не!ety написа: т.нар. Канадско гражданство и паспорти
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Да не забравите да си вземете книжките: "100 Национални обекта".ety написа:Здравейте всички.
Ние все още сме в България, но след може би 2 месеца ще бъдем на канадска земя. Въпросът ми е следният: Ако първо отидем в Манитоба за около 3 до 6 месеца и след това се преместим във Ванкувър ще имаме ли някакви спънки, пречки или проблеми.
Вие все едно че сте тръгнали на екскурзионно летувне.
еее и ти стана разбира4/каtaralej написа:Стойте си в Манитоба....какво ще правите във Ванкувър.....много жълти и чалми има там.....
АМА ЕВАЛА НА ТАКИВА КАТО ТЕБ И ДРУГИ /ДА НЕ СПОМЕНАВАМ ИМЕНА -ХЕХЕХЕХХЕ/
ТАКА ТУК ЩЕ СИ ОСТАНЕМ САМО 4АЛМОСАНИТЕ --ЖАЛКО 4Е МОИТЕ РОДНИНИ СА ОЩЕ В КИТАЙ
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Ти да не искаш да ме убеждаваш, че се спукваш от кеф заради чалмите и жълтите дето те наобикалят...?kerkelov написа:еее и ти стана разбира4/каtaralej написа:Стойте си в Манитоба....какво ще правите във Ванкувър.....много жълти и чалми има там.....
АМА ЕВАЛА НА ТАКИВА КАТО ТЕБ И ДРУГИ /ДА НЕ СПОМЕНАВАМ ИМЕНА -ХЕХЕХЕХХЕ/
ТАКА ТУК ЩЕ СИ ОСТАНЕМ САМО 4АЛМОСАНИТЕ --ЖАЛКО 4Е МОИТЕ РОДНИНИ СА ОЩЕ В КИТАЙ
И така да е....това не означава, че само твоето мнение трябва да се взима впредвид......
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Ти да не искаш да ме убеждаваш, че се спукваш от кеф заради чалмите и жълтите дето те наобикалят...?
И така да е....това не означава, че само твоето мнение трябва да се взима впредвид......[/quote]
аз не убеждавам а и ти не знаеш ,4е потомците ми са от Китай.
родителите ми живеят в Шан Хай и пра дядо ми е бил от династията МИН.
Спуквам се от КЕФ и тва е
И така да е....това не означава, че само твоето мнение трябва да се взима впредвид......[/quote]
аз не убеждавам а и ти не знаеш ,4е потомците ми са от Китай.
родителите ми живеят в Шан Хай и пра дядо ми е бил от династията МИН.
Спуквам се от КЕФ и тва е
A long time ago