Ако от Манитоба се преместим във Ванкувър след 3месеца

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
ety

Ако от Манитоба се преместим във Ванкувър след 3месеца

Мнение от ety »

Здравейте всички.
Ние все още сме в България, но след може би 2 месеца ще бъдем на канадска земя. Въпросът ми е следният: Ако първо отидем в Манитоба за около 3 до 6 месеца и след това се преместим във Ванкувър ще имаме ли някакви спънки, пречки или проблеми за получаването на т.нар. Канадско гражданство и паспорти? Може ли да се местиш от провинция в провинция, забавя ли това процедурата. Благодаря предварително на отзовалите са на питането ми.
bp_de

Мнение от bp_de »

Ei gradski :-) (dave i az sam ot Karschiaka)
naprawo me karasch da se smeq. :-) :-) :-) :-)
Wse pak Canada ne e s feodalen stroi. 21 wek sme-trudno ste stane zakrepostqwane. :-)
Toq wapros e zadawan pone 200 pati. 4udno mi e ka taka tiq deto pitat-sa reaschili da immigrirat w 1 strana ama ne sa si naprawili truda da pro4etat pone malko konstituziqta i .Ili se deistwa -Abe to w kanada e gotino -dawai da otiwame -pak posle ste mu mislim :-)
Ta dori ima dokument za prawata na 4oweka w koito pische...........
ama towa e druga tema. :-)

Ne se obivdai za otgowora -no mislq 4e sam mov da si otgoworisch na twoq wapros sled 20 minutno tarsene w Internet.
zdrawe i uspehi ti velaq
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Ако от Манитоба се преместим във Ванкувър след 3месеца

Мнение от VanBC »

ety написа:Здравейте всички.
Ние все още сме в България, но след може би 2 месеца ще бъдем на канадска земя. Въпросът ми е следният: Ако първо отидем в Манитоба за около 3 до 6 месеца и след това се преместим във Ванкувър ще имаме ли някакви спънки, пречки или проблеми за получаването на т.нар. Канадско гражданство и паспорти? ...
Няма да има никакви пречки ... направо нула, хич, хептен, ноль, zero, nada, cero, zippo ... :D :beer: !
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
mecan

Мнение от mecan »

За да получиш
ety написа: т.нар. Канадско гражданство и паспорти
трябва 3 от последните 4 год. да си живял в Канада.Това е една доооста обширна страна .Къде точно в тази страна ще се намират 100кв.м. които ще наречеш свое жилище през въпросните 3 години има значение само за теб, за канадците- не!
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
bateto

Мнение от bateto »

...и за наемодателя ти също
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

Стойте си в Манитоба....какво ще правите във Ванкувър.....много жълти и чалми има там.....
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
HORNET

Мнение от HORNET »

ety написа:Здравейте всички.
Ние все още сме в България, но след може би 2 месеца ще бъдем на канадска земя. Въпросът ми е следният: Ако първо отидем в Манитоба за около 3 до 6 месеца и след това се преместим във Ванкувър ще имаме ли някакви спънки, пречки или проблеми.
Да не забравите да си вземете книжките: "100 Национални обекта".
Вие все едно че сте тръгнали на екскурзионно летувне.
Аватар
kerkelov

Мнение от kerkelov »

taralej написа:Стойте си в Манитоба....какво ще правите във Ванкувър.....много жълти и чалми има там.....
еее и ти стана разбира4/ка
АМА ЕВАЛА НА ТАКИВА КАТО ТЕБ И ДРУГИ /ДА НЕ СПОМЕНАВАМ ИМЕНА -ХЕХЕХЕХХЕ/
ТАКА ТУК ЩЕ СИ ОСТАНЕМ САМО 4АЛМОСАНИТЕ --ЖАЛКО 4Е МОИТЕ РОДНИНИ СА ОЩЕ В КИТАЙ
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

kerkelov написа:
taralej написа:Стойте си в Манитоба....какво ще правите във Ванкувър.....много жълти и чалми има там.....
еее и ти стана разбира4/ка
АМА ЕВАЛА НА ТАКИВА КАТО ТЕБ И ДРУГИ /ДА НЕ СПОМЕНАВАМ ИМЕНА -ХЕХЕХЕХХЕ/
ТАКА ТУК ЩЕ СИ ОСТАНЕМ САМО 4АЛМОСАНИТЕ --ЖАЛКО 4Е МОИТЕ РОДНИНИ СА ОЩЕ В КИТАЙ
Ти да не искаш да ме убеждаваш, че се спукваш от кеф заради чалмите и жълтите дето те наобикалят...?

И така да е....това не означава, че само твоето мнение трябва да се взима впредвид......
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
kerkelov

Мнение от kerkelov »

Ти да не искаш да ме убеждаваш, че се спукваш от кеф заради чалмите и жълтите дето те наобикалят...?

И така да е....това не означава, че само твоето мнение трябва да се взима впредвид......[/quote]

аз не убеждавам а и ти не знаеш ,4е потомците ми са от Китай.
родителите ми живеят в Шан Хай и пра дядо ми е бил от династията МИН.
Спуквам се от КЕФ и тва е
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

Mi kefi se...no tova e forum ....ne tribuna za monolozi.

.....vseki si ima mnenie i si go kazva......moeto niama da se promeni ot takiva kato teb....
Заключено