Семейни, които заминават на части :-)
Семейни, които заминават на части :-)
Въпроса ми е към семейства, които са заминали на части. В смисъл в началото само основниа кандидат, а по-късно и останалите членове на семейството. Моля ви нека тези, които имат опит да отоговорят на запитването ми. Какви проблеми мога да имам ако направим така с жена ми и дъщеря ми, т. е. първо да замина аз, а семейството по-късно.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
-
- Обратна връзка:
Идеята за пристигане на части не е лоша, по лесно се намира място за един при приятели докато се търси подходящата квартира, недостатък е че жените сме малко по-придирчиви и обикновено искаме да огледаме
От друга старна ще можеш да оглеждаш на спокойствие и да се спестят доста излишни нерви а и пари. Другата част от семейството ще трябва да пристигне в рамките на срока на визите.

Благодаря!
Благодаря Ви за отоговрите.
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Re: Семейни, които заминават на части :-)
a po otnoshenie na medicinskite? navednuzh li triabva da se praviat za vsichki zaminavashti? ili mozhe purvo osnovniia kandidat da mine na pregledite, a drugite, primerno 2-3 meseca, po-kusno?
Re: Семейни, които заминават на части :-)
Mislia che nai veroiatno ako niamat meditsinskite za tsialoto semeistvo prosto niama da razglejdat dosieto i shte chakat drugite meditsinski...ohliuv написа:a po otnoshenie na medicinskite? navednuzh li triabva da se praviat za vsichki zaminavashti? ili mozhe purvo osnovniia kandidat da mine na pregledite, a drugite, primerno 2-3 meseca, po-kusno?
A kakvo...
A kakvo stava ako prav zamine ne osnovnia kandidat,naprimer pri nas zena mi e vodesht kandidat,a mi se iska az da zamina predi neia i deteto vazmozno li e?
Davai clio, ne se pritesniavai tova e nai-dobria variant (pone spored men), osobenno ako ima i pri kogo da otsednesh v parvite dni. Stresa shte e po malak, a ako si dostatachno opraven i imash kasmet da si namerish rabota, makar i ne za tvoiata kvalifikazia (koeto e pochti sigurno v nachaloto) tova shte pomogne znachitelno.
P.S. Vazno e oshte predi da tragnesh da napravish rezervazia za samoletni bileti za semeistvoto ti. Mozesh da napravish niakolko takiva (te sa bezplatni) i vav moment kogato reshish da gi izvikash. Osobenno, ako saprugata ti raboti i e neobhodimo da podava predizvestie za napuskane.
Good luck!
P.S. Vazno e oshte predi da tragnesh da napravish rezervazia za samoletni bileti za semeistvoto ti. Mozesh da napravish niakolko takiva (te sa bezplatni) i vav moment kogato reshish da gi izvikash. Osobenno, ako saprugata ti raboti i e neobhodimo da podava predizvestie za napuskane.
Good luck!
Ako iskash da poluchavash, nauchi se da davash!
Пак благодаря
Това вече му казвам - смислено отговаряне на постинг.
Това вече му казвам - смислено отговаряне на постинг.
Привет Влади:)))
вече съм обсъждан
Ами ако Decision Made означава скоро, то скоро ще да е. Надявам се да е в началото на Януари, но кой знае.
Та да ме чакате де:)))
Васил
вече съм обсъждан

Ами ако Decision Made означава скоро, то скоро ще да е. Надявам се да е в началото на Януари, но кой знае.
Та да ме чакате де:)))
Васил