Семейни, които заминават на части :-)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
clio
Модератор

Семейни, които заминават на части :-)

Мнение от clio »

Въпроса ми е към семейства, които са заминали на части. В смисъл в началото само основниа кандидат, а по-късно и останалите членове на семейството. Моля ви нека тези, които имат опит да отоговорят на запитването ми. Какви проблеми мога да имам ако направим така с жена ми и дъщеря ми, т. е. първо да замина аз, а семейството по-късно.
Благодаря предварително.
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Ami niama nikakvi problemi - prosto ti zaminavash, a po-kusno idvat i ostanalite. Vajnoto e osnovnia kandidat da zamine pryv, a ostanalite da se vmestiat do datata na medicinskite!
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Клио, мисля че варианта "да се изнасяме на части" е добър, защото е по-добре сам да поемеш стреса от търсенето на квартира и всичко останало в началото, та да не страда цялото семейство.
Има хора, които са го правили, като Кийпър-а, така че явно проблеми няма.
anitsa

Мнение от anitsa »

Идеята за пристигане на части не е лоша, по лесно се намира място за един при приятели докато се търси подходящата квартира, недостатък е че жените сме малко по-придирчиви и обикновено искаме да огледаме :wink: От друга старна ще можеш да оглеждаш на спокойствие и да се спестят доста излишни нерви а и пари. Другата част от семейството ще трябва да пристигне в рамките на срока на визите.
Аватар
clio
Модератор

Благодаря!

Мнение от clio »

Благодаря Ви за отоговрите.
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
ohliuv

Re: Семейни, които заминават на части :-)

Мнение от ohliuv »

a po otnoshenie na medicinskite? navednuzh li triabva da se praviat za vsichki zaminavashti? ili mozhe purvo osnovniia kandidat da mine na pregledite, a drugite, primerno 2-3 meseca, po-kusno?
Аватар
vladi

Re: Семейни, които заминават на части :-)

Мнение от vladi »

ohliuv написа:a po otnoshenie na medicinskite? navednuzh li triabva da se praviat za vsichki zaminavashti? ili mozhe purvo osnovniia kandidat da mine na pregledite, a drugite, primerno 2-3 meseca, po-kusno?
Mislia che nai veroiatno ako niamat meditsinskite za tsialoto semeistvo prosto niama da razglejdat dosieto i shte chakat drugite meditsinski...
anton

A kakvo...

Мнение от anton »

A kakvo stava ako prav zamine ne osnovnia kandidat,naprimer pri nas zena mi e vodesht kandidat,a mi se iska az da zamina predi neia i deteto vazmozno li e?
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Не възможно, основният кандидат трябва да влезе в Канада първи...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Dido Fido

Мнение от Dido Fido »

Davai clio, ne se pritesniavai tova e nai-dobria variant (pone spored men), osobenno ako ima i pri kogo da otsednesh v parvite dni. Stresa shte e po malak, a ako si dostatachno opraven i imash kasmet da si namerish rabota, makar i ne za tvoiata kvalifikazia (koeto e pochti sigurno v nachaloto) tova shte pomogne znachitelno.

P.S. Vazno e oshte predi da tragnesh da napravish rezervazia za samoletni bileti za semeistvoto ti. Mozesh da napravish niakolko takiva (te sa bezplatni) i vav moment kogato reshish da gi izvikash. Osobenno, ako saprugata ti raboti i e neobhodimo da podava predizvestie za napuskane.

Good luck!
Ako iskash da poluchavash, nauchi se da davash!
Аватар
clio
Модератор

Мнение от clio »

Пак благодаря
Това вече му казвам - смислено отговаряне на постинг.
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

clio написа:Пак благодаря
Това вече му казвам - смислено отговаряне на постинг.
Koga da te chakame? Dnes s Boyan te obsajdahme tuk :)
Аватар
clio
Модератор

Мнение от clio »

Привет Влади:)))
вече съм обсъждан :wink:
Ами ако Decision Made означава скоро, то скоро ще да е. Надявам се да е в началото на Януари, но кой знае.
Та да ме чакате де:)))

Васил
Заключено