Канев ?!?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Канев ?!?

Мнение от shnorhela »

Що за птица е този човек освен че богат българин в Канада и т.н. има ли хора с пряк контакт с него и лични впечатления?
Аватар
Koko

Re: Канев ?!?

Мнение от Koko »

shnorhela написа:Що за птица е този човек освен че богат българин в Канада и т.н. има ли хора с пряк контакт с него и лични впечатления?
Какво разбираш под пряк контакт - има българи които работят за него (т.е. в пряк контакт с него, но не мисля че някой от тях пише във форума), от друга страна той самият доста често се появява на българските сбирки - в зависимост от повода разбира се, пък и той самият организира български сбирки в неговия голф клуб, напоследък и в черквата му.
За лични впечатления - виждал съм го на живо няколко пъти, но досега не съм успял да си създам някаква реална представа що за човек е.
Мисля също че за него може да се каже не само че е богат българин, ами че е най-богатия българин в момента.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Виждала съм го и съм говорила с него само веднъж, всъщност той дойде при мен за да се запознаем, колкото и невероятно да звучи. Направи ми впечатление на много земен и непретенциозен човек.
Изображение
Pepon

Мнение от Pepon »

Nai-bogatiat BG e sobstvenika na Nove Holding Vasil Bojkov. Sastoianieto mu se oceniava na okolo 500 miliona US$, nad 2.5 puti po-goliamo ot tova na Ignat Kaneff. V momenta toi e na 47-o miasto sred nai bogatite eastern europeans:

http://blacksea.free.fr/index.php?itemI ... =ShowItems

:beer:
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Gesh

Мнение от Gesh »

От сериозни канадци съм чувал, че канев бил оценен на 800 милиона, което на мен ми се видя малко множко. Освен това не съм го виждал в ежегодния списък на 100 най-богати канадци, където на опашката беше селин дион с около 300 милиона, което засилва съмненията ми в горната цифра(800), защото тоя списък се счита за сериозно нещо. Обяснението е че може би в списъка на стоте слагат само canadian born :lol:
Иначе сериозно - знам че има хора, участващи в този форум, които ако имат желание могат да споделят впечатленията си от по-близки контакти с него, така че ми е интересно да видя дали ще го направят.
carol

Re: Êàíåâ ?!?

Мнение от carol »

Gospodin Kaneff e edin istinski bulgarin, pomognal e na mnogo sanarodnizi, kakto i podkrepja blagotvoritelni organizazii v BG.

Tova e moeto lichno vpechatlenie.
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

Tuka az bih dobavil samo

kogati liavata raka dava diasnata da ne znae za tova

Nadiavam se da me razberete pravilno
Pepon

Мнение от Pepon »

Gesh написа:От сериозни канадци съм чувал, че канев бил оценен на 800 милиона, което на мен ми се видя малко множко. Освен това не съм го виждал в ежегодния списък на 100 най-богати канадци, където на опашката беше селин дион с около 300 милиона, което засилва съмненията ми в горната цифра(800), защото тоя списък се счита за сериозно нещо. Обяснението е че може би в списъка на стоте слагат само canadian born :lol:
Иначе сериозно - знам че има хора, участващи в този форум, които ако имат желание могат да споделят впечатленията си от по-близки контакти с него, така че ми е интересно да видя дали ще го направят.
Ne e viarno, che v klasaciata sa samo canadian born. A #100 e Keanu Reeves sus 336 Mio C$:

http://www.canadianbusiness.com/investi ... 3986_63986
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Re: Канев ?!?

Мнение от goliama mechka »

Koko написа:
Мисля също че за него може да се каже не само че е богат българин, ами че е най-богатия българин в момента.
абе те най-богатите БГ-ри вече са на 2 метра под земята :lol: :lol: :lol:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
Stef

copy

Мнение от Stef »

Izvinyavai golyama mechka ama bi li izpolzval drug avatar a ne moya
thanks
Go big or go home.
Gesh

Мнение от Gesh »

Pepon написа:
Ne e viarno, che v klasaciata sa samo canadian born. A #100 e Keanu Reeves sus 336 Mio C$:

http://www.canadianbusiness.com/investi ... 3986_63986
Мерси, че ми каза, че в класацията не са само canadian born :wink:
Pepon незнам как е при теб в somewhere out there, ама в канада има дискриминация между canadian born и non-canadian born, макар и не толкова голяма както е между местните и пришълците в европа, та затова те съветвам да четеш докрай, включая и емотиконите (и-и-и каква хубава типично българска дума!!!).
bateto

Мнение от bateto »

A,мистър Канев,аз го познавам лично,даже съм бил няколко пъти в тях на гости,но преди 23,24 години и не в Канада а в България.
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

А това за Черепа (Васил Божков) е абсолютен блъф. Той действително е богат, но не може да се мери с тези от списъка, в който незная как е попаднал...
Вервайте ми - аз го познавам лично!
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Re: copy

Мнение от goliama mechka »

Stef написа:Izvinyavai golyama mechka ama bi li izpolzval drug avatar a ne moya
thanks
да доразводня темата :lol: Ние се разбрахме с теб на Л.С.,ама да ти кажа че аватара ти сега не се вижда,има само едно кръстче.Питай другите дали го виждат,и го отрави,ако е тъй :D :D
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

За адаша лошо да не чувам.... :wink: .само искам да кажа, че той -Игнат Канев (мисля,че е Канеф ама няма значение) е бизнесмен No1 на Канада за 1984г ,в Бг-то имаше 2-3 интервюта с него и поне от това което видях мога да кажа,че той е много ерудиран,достолепен,интелигентен господин и най-вече говори по-български от доста българи и емигранти-кретеноиди (отишли за 2-3 год. в САЩ или Канада и забравили как се казва това и онова и говорят все едно са от Нубия :idea: и колко им липсвали кебапчетата и мазните банички и бозата и как трябва да си стоим в Бг-то щото тука камъка си тежал на мястото и гепят Боинга и адио мончачос).А това,че имал кинти: О.К. негови са си и мисля,че Канев Груп ъф къмпани е доста извесна в Канада а с това се чувствам известен и аз ,че съм българин и се казвам Игнат :wink:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Заключено