Канев ?!?
Re: Канев ?!?
Какво разбираш под пряк контакт - има българи които работят за него (т.е. в пряк контакт с него, но не мисля че някой от тях пише във форума), от друга страна той самият доста често се появява на българските сбирки - в зависимост от повода разбира се, пък и той самият организира български сбирки в неговия голф клуб, напоследък и в черквата му.shnorhela написа:Що за птица е този човек освен че богат българин в Канада и т.н. има ли хора с пряк контакт с него и лични впечатления?
За лични впечатления - виждал съм го на живо няколко пъти, но досега не съм успял да си създам някаква реална представа що за човек е.
Мисля също че за него може да се каже не само че е богат българин, ами че е най-богатия българин в момента.
Nai-bogatiat BG e sobstvenika na Nove Holding Vasil Bojkov. Sastoianieto mu se oceniava na okolo 500 miliona US$, nad 2.5 puti po-goliamo ot tova na Ignat Kaneff. V momenta toi e na 47-o miasto sred nai bogatite eastern europeans:
http://blacksea.free.fr/index.php?itemI ... =ShowItems

http://blacksea.free.fr/index.php?itemI ... =ShowItems

"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
От сериозни канадци съм чувал, че канев бил оценен на 800 милиона, което на мен ми се видя малко множко. Освен това не съм го виждал в ежегодния списък на 100 най-богати канадци, където на опашката беше селин дион с около 300 милиона, което засилва съмненията ми в горната цифра(800), защото тоя списък се счита за сериозно нещо. Обяснението е че може би в списъка на стоте слагат само canadian born
Иначе сериозно - знам че има хора, участващи в този форум, които ако имат желание могат да споделят впечатленията си от по-близки контакти с него, така че ми е интересно да видя дали ще го направят.

Иначе сериозно - знам че има хора, участващи в този форум, които ако имат желание могат да споделят впечатленията си от по-близки контакти с него, така че ми е интересно да видя дали ще го направят.
Re: Êàíåâ ?!?
Gospodin Kaneff e edin istinski bulgarin, pomognal e na mnogo sanarodnizi, kakto i podkrepja blagotvoritelni organizazii v BG.
Tova e moeto lichno vpechatlenie.
Tova e moeto lichno vpechatlenie.
Ne e viarno, che v klasaciata sa samo canadian born. A #100 e Keanu Reeves sus 336 Mio C$:Gesh написа:От сериозни канадци съм чувал, че канев бил оценен на 800 милиона, което на мен ми се видя малко множко. Освен това не съм го виждал в ежегодния списък на 100 най-богати канадци, където на опашката беше селин дион с около 300 милиона, което засилва съмненията ми в горната цифра(800), защото тоя списък се счита за сериозно нещо. Обяснението е че може би в списъка на стоте слагат само canadian born![]()
http://www.canadianbusiness.com/investi ... 3986_63986
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Re: Канев ?!?
абе те най-богатите БГ-ри вече са на 2 метра под земятаKoko написа:
Мисля също че за него може да се каже не само че е богат българин, ами че е най-богатия българин в момента.

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Мерси, че ми каза, че в класацията не са само canadian bornPepon написа:
Ne e viarno, che v klasaciata sa samo canadian born. A #100 e Keanu Reeves sus 336 Mio C$:
http://www.canadianbusiness.com/investi ... 3986_63986

Pepon незнам как е при теб в somewhere out there, ама в канада има дискриминация между canadian born и non-canadian born, макар и не толкова голяма както е между местните и пришълците в европа, та затова те съветвам да четеш докрай, включая и емотиконите (и-и-и каква хубава типично българска дума!!!).
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Re: copy
да доразводня тематаStef написа:Izvinyavai golyama mechka ama bi li izpolzval drug avatar a ne moya
thanks

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
- Дякон Игнатий
За адаша лошо да не чувам....
.само искам да кажа, че той -Игнат Канев (мисля,че е Канеф ама няма значение) е бизнесмен No1 на Канада за 1984г ,в Бг-то имаше 2-3 интервюта с него и поне от това което видях мога да кажа,че той е много ерудиран,достолепен,интелигентен господин и най-вече говори по-български от доста българи и емигранти-кретеноиди (отишли за 2-3 год. в САЩ или Канада и забравили как се казва това и онова и говорят все едно са от Нубия :idea: и колко им липсвали кебапчетата и мазните банички и бозата и как трябва да си стоим в Бг-то щото тука камъка си тежал на мястото и гепят Боинга и адио мончачос).А това,че имал кинти: О.К. негови са си и мисля,че Канев Груп ъф къмпани е доста извесна в Канада а с това се чувствам известен и аз ,че съм българин и се казвам Игнат 

НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ