Kak da go razbiram tova ?!?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

sasho71 написа:
Ombudsman написа: Обикновено съветват да се обади и да благодари за отказа. Тъпо звучи,...
e стига бре, това е направо нелепо :evil: той ще ме реже , а аз да му благодаря :shock: за какво??? ай с.....
za да сме съвсем точни.. обаждаш се да попиташ по-точно какво не е достигнало на твоята кандидатура.... и да покажеш, че си сериозени и има интерес... разделяте се по живо по зддравввво и пак повтаряш за бъдещето ако се появи нещо да те имат предивид!
играе се според правилата тук независимо дали се харесват на кандидатите или не!
и тоя отговор е съвсем стандартен ще ме прощавате

хайде със здраве
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

IRA написа:Зависи от работодателя и какво иска.Трябва да се преценява на момента.Много от работодателите като те видят с по висока клалификация веднага им става ясно че на ниска позиция ще седиш 1-2 години мах. ,а те искат някой който ще си прекара остатъка от живота при тях.Не са вчерашни,гледат си интереса.Важното е да се правиш на заинтересуван от съответната позиция.
Мда, и аз до такъв извод стигнах...А и почти винаги преди СV-тата пратени по обявата има няколко на вътрешни или на приятели на вътрешните...
To Live Is To Die
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Не че съм бил на много интервюта, ама никога не са ми искали да им показвам диплома, нито пак съм чувал на някой да са му искали.
Иначе, разбира се, че всеки би предпочел, да назначи някой познат или познат на познат, същото е и в БГ, така че незнам, защо се учудвате и се правите на изненадани...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Lub0 написа:Иначе, разбира се, че всеки би предпочел, да назначи някой познат или познат на познат, същото е и в БГ, така че незнам, защо се учудвате и се правите на изненадани...
Щото преди да дойда тук, си мислех, че в Америката не е като в БГ. Е, вече претръпнах де.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Ами защото по този нячин малко или много ще гарантираш за човека.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Заключено