Kak da go razbiram tova ?!?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
ivandi

Kak da go razbiram tova ?!?

Мнение от ivandi »

J'ai le regret de vous annoncer que votre candidature n'a pas été
retenue pour les entrevues concernant l'offre d'emploi. Nous avons dû choisir parmi d'excellents curriculum vitae ceux qui répondaient le mieux aux exigences minimales demandées dans cette offre d'emploi. Si vous avez des questions concernant notre offre d'emploi, il me fera plaisir de vous répondre.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Koe ne ti e iasno po-tochno?
Гост

Мнение от Гост »

Май не си бил най-подходящият кандидат за това място. :(
Аватар
DrJack
Обратна връзка:

Мнение от DrJack »

Tova ozna4ava 4e rabotnoto mqsto e rezervirano za quebekar sys spleskana glava - pleshiv i pedal po vuzmojnost.
Tova e polojenieto tabarnac-land - za tabarnacite.

:lol:
I am whoever I say I am, If I wasn't then why would I say I am....
Pepon

Мнение от Pepon »

Prevedeno s 2 dimi - "duhai taratora"

:(
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

DrJack написа:Tova ozna4ava 4e rabotnoto mqsto e rezervirano za quebekar sys spleskana glava - pleshiv i pedal po vuzmojnost.
Tova e polojenieto tabarnac-land - za tabarnacite.

:lol:
I az go razbrah tochno taka.
ivandi написа: parmi d'excellents curriculum vitae ceux qui répondaient le mieux aux exigences minimales demandées
izmejdu otlichni CV-ta tezi koito otgovariat na minimalnite turseni iziskvania - znachi e surqualifié.
No mnenieto na DrJack mi se struva napravo v desiatkata i v sustoto vreme kolko jalko.
Vuprosa e kakvo da se pravi vuv takiva situacii.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
Гост

Мнение от Гост »

bis написа:Vuprosa e kakvo da se pravi vuv takiva situacii.
Обикновено съветват да се обади и да благодари за отказа. Тъпо звучи, но има много хора, които са започнали работа след 3-4-5 месеца точно на това място, където са им отказали.
ivandi

Мнение от ivandi »

Samo da utochnia, che dumite gi razbiram. Ne razbiram dali mi kazvat che sam mnogo tap. Zastoto prednia pat za pozicia s pochti sashtite iziskvania mi otkazaha po telefona s motiva, che za poziciata se iziskva kolej, a az sam bil s baccalauréat, bil sam surqualifié i niamalo da bada shtastliv na tazi rabota.

Cheers :beer: :beer: :beer:
Гост

Мнение от Гост »

Ами и този отказ звучи така. СВ-то ти отлично, обаче те имат минимални изисквания, за които твоето образование едва ли е подходящо. Съответно те нямат право да те вземат на работа, защото трябва да ти плащат в зависимост от образованието ти, а работата може да се свърши и от човек с по-ниска квалификация - за по-малка заплата. Просто като кандидатстваш за колежиални позиции не си показвай бакалореата.
ivandi

Мнение от ivandi »

Ombudsman написа:Просто като кандидатстваш за колежиални позиции не си показвай бакалореата.
I koja diploma da pokazvam. Ot srednoto li. Togava ste sam sousqualifé. Vaobste tabarnashka rabota. Na edno intervieu deto se iziskvashe BAC me pitaha kakvo bilo tova neshto évaluation comparatif. Ne mojesh da im ugodish.
Гост

Мнение от Гост »

и без това никой няма да поиска да ти види дипломата, бъди сигурен :redghost:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Зависи от работодателя и какво иска.Трябва да се преценява на момента.Много от работодателите като те видят с по висока клалификация веднага им става ясно че на ниска позиция ще седиш 1-2 години мах. ,а те искат някой който ще си прекара остатъка от живота при тях.Не са вчерашни,гледат си интереса.Важното е да се правиш на заинтересуван от съответната позиция.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

ivandi написа: kakvo bilo tova neshto évaluation comparatif
Probvai s "equivalence quebecoise" :beer:
Yulia

Мнение от Yulia »

Ombudsman написа:и без това никой няма да поиска да ти види дипломата, бъди сигурен :redghost:
На мен пък където ме извикаха на интерву/не мога да намеря на клавиатурата правилната буква, затова пиша -у-/ искаха да видят дипломата ми.
В такива случай се благодари лубезно за вниманието, което са ти обърнали и се казва, че ще се радваш ако в бъдеще имат подходящ пост за теб да ти се обадят. Аз даже имам текста на такова писмо, мога да ти го изпратя. На много хора след такъв отказ по-късно ги извикват на работа. На мен от три интервута само от едното ми се обадиха да ми кажат, че са намерили по-подходящ и аз бях много доволна, че поне ме уважиха да ми го кажат, а не да чакам и да се надявам...защото на другите две изобщо не ми се обадиха повече.
А иначе си е табарнашка работа де..адски трудно е..ама не е невъзможно да се започне. Успех !
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Ombudsman написа: Обикновено съветват да се обади и да благодари за отказа. Тъпо звучи,...
e стига бре, това е направо нелепо :evil: той ще ме реже , а аз да му благодаря :shock: за какво??? ай с.....
Заключено