Kak da go razbiram tova ?!?
Kak da go razbiram tova ?!?
J'ai le regret de vous annoncer que votre candidature n'a pas été
retenue pour les entrevues concernant l'offre d'emploi. Nous avons dû choisir parmi d'excellents curriculum vitae ceux qui répondaient le mieux aux exigences minimales demandées dans cette offre d'emploi. Si vous avez des questions concernant notre offre d'emploi, il me fera plaisir de vous répondre.
retenue pour les entrevues concernant l'offre d'emploi. Nous avons dû choisir parmi d'excellents curriculum vitae ceux qui répondaient le mieux aux exigences minimales demandées dans cette offre d'emploi. Si vous avez des questions concernant notre offre d'emploi, il me fera plaisir de vous répondre.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
- bis
- Обратна връзка:
I az go razbrah tochno taka.DrJack написа:Tova ozna4ava 4e rabotnoto mqsto e rezervirano za quebekar sys spleskana glava - pleshiv i pedal po vuzmojnost.
Tova e polojenieto tabarnac-land - za tabarnacite.
izmejdu otlichni CV-ta tezi koito otgovariat na minimalnite turseni iziskvania - znachi e surqualifié.ivandi написа: parmi d'excellents curriculum vitae ceux qui répondaient le mieux aux exigences minimales demandées
No mnenieto na DrJack mi se struva napravo v desiatkata i v sustoto vreme kolko jalko.
Vuprosa e kakvo da se pravi vuv takiva situacii.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
/Нобелов принцип на Рудини/
Samo da utochnia, che dumite gi razbiram. Ne razbiram dali mi kazvat che sam mnogo tap. Zastoto prednia pat za pozicia s pochti sashtite iziskvania mi otkazaha po telefona s motiva, che za poziciata se iziskva kolej, a az sam bil s baccalauréat, bil sam surqualifié i niamalo da bada shtastliv na tazi rabota.
Cheers

Cheers

Ами и този отказ звучи така. СВ-то ти отлично, обаче те имат минимални изисквания, за които твоето образование едва ли е подходящо. Съответно те нямат право да те вземат на работа, защото трябва да ти плащат в зависимост от образованието ти, а работата може да се свърши и от човек с по-ниска квалификация - за по-малка заплата. Просто като кандидатстваш за колежиални позиции не си показвай бакалореата.
I koja diploma da pokazvam. Ot srednoto li. Togava ste sam sousqualifé. Vaobste tabarnashka rabota. Na edno intervieu deto se iziskvashe BAC me pitaha kakvo bilo tova neshto évaluation comparatif. Ne mojesh da im ugodish.Ombudsman написа:Просто като кандидатстваш за колежиални позиции не си показвай бакалореата.
Зависи от работодателя и какво иска.Трябва да се преценява на момента.Много от работодателите като те видят с по висока клалификация веднага им става ясно че на ниска позиция ще седиш 1-2 години мах. ,а те искат някой който ще си прекара остатъка от живота при тях.Не са вчерашни,гледат си интереса.Важното е да се правиш на заинтересуван от съответната позиция.
На мен пък където ме извикаха на интерву/не мога да намеря на клавиатурата правилната буква, затова пиша -у-/ искаха да видят дипломата ми.Ombudsman написа:и без това никой няма да поиска да ти види дипломата, бъди сигурен :redghost:
В такива случай се благодари лубезно за вниманието, което са ти обърнали и се казва, че ще се радваш ако в бъдеще имат подходящ пост за теб да ти се обадят. Аз даже имам текста на такова писмо, мога да ти го изпратя. На много хора след такъв отказ по-късно ги извикват на работа. На мен от три интервута само от едното ми се обадиха да ми кажат, че са намерили по-подходящ и аз бях много доволна, че поне ме уважиха да ми го кажат, а не да чакам и да се надявам...защото на другите две изобщо не ми се обадиха повече.
А иначе си е табарнашка работа де..адски трудно е..ама не е невъзможно да се започне. Успех !