Uspeshno intervu na 14.10

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Ciphas

Uspeshno intervu na 14.10

Мнение от Ciphas »

Dnes 14.10.03 biaxme na intervu po razpisanie ot 14:00 chasa. Pristignaxme v 13:45. Predi nas 4akaxa edno semeistvo koito biaxa ot 13:30, no vliazoxa v 14:10. Izliazoxa v 14:45 i vliazoxme nie. Vsi4ko mina za 45 minuti.
Neveroiatno leko, byrzo i bez zadalbavane v nishto.
Intervuirashta e Madame Danielle Volcy - mnogo simpati4na, drujelubna i ly4ezarna mulatka, s tymno-kafiava koja i kosa na sitni plit4ici.
Az sym vodeshtiat kandidat. Nivo pisano za frenski 9/8, za angliiski 12/12. Vyprosite, koito mi zadade simpati4nata madame biaxa slednite:
- Na kolko godini sym ; tova pyrviat mi brak li e ; kolko deca imame, kakvi po na kolko godini ; kandidatstval li sym za vizi (trite varianta na str.2 na formuliara) ; kakvo obrazovanie - samo za vissheto i sleddiplomnite istorii , za srednoto i osnovnoto - nishto ; rabotata - kakvo rabotia sega ; imam li priatel v Quebec, kakvo pravi tam, kyde jivee ; kakvo shte rabotia v Qbc ; naiasno li sym 4e v na4aloto niama da moga i pro4ee.
Jena mi ia pitaxa syvsem malko neshta. Tia imashe niva 6/5 frenski + 12/12 angliiski. Trudno i beshe da obiasni na frenski zashto si e promenila namerenieto za bydeshta rabota v Qbc i zatova popita dali moje da go obiasni na angliiski. G-jata kaza "oui" i izliazoxme s 4est ot situaciata.
Niamashe nishto izvyn formuliarite, nikakvi stranni vyprosi ot roda na "kakyv e tsveta na o4ite na ..." Sled vyprosite pisa malko i ni kaza 4e sme prieti. Posle napisa certificatite, otpe4ata gi i ni otkrexna za po-natatyk.

G-jata govori iasno i razbiraemo, napravo izrazitelno. Polovinata ot dumite i ne mojax da gi razbera to4no no se orientirax spored tova kakvo gleda vyv formuliara pred neia. Kogato i otgovoria na daden vypros - tia napisvashe s golemi bukvi vyrxu syotvetnia vypros - "Oui" i prodyljavashe sys sledvashtia.

Zhelaia na vsi4ki sledvashti - uspex.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Аватар
Koko

Re: Mnogo ti e weselo be

Мнение от Koko »

Ciphas, честито. Късмет и успех оттук нататък.

Gozo, струва ми се че си сбъркал форума.
OrhanMurad

Мнение от OrhanMurad »

kak she e zbarkal foruma bre - nali tova e bgcanada.com - foruma na luzarite
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Offf, pulno s debili be, niama otyrvavane...

Ciphas, chestito !!

Radvaite si se na volia, tuk moje i da e oshte po-trudno, no vinagi mojete da namirate veseli povodi.

Uspeh i zanapred i do skoro vijdane v Canada.
HisShadow

Мнение от HisShadow »

maleii-i-i-i sega kato go skiva tova g-n Kioravtshiev .... ujas ... Ombudsmanska, zashto spish ... mi, gledai kvo se tvori tuk

Orhane, ti da ne si DaniK ? mnogo mi prilitshash na nego
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Dobre Gozo, Orhan, HisSHadow,

haide obiasnete mi zashto choveka da ne moje da se radva na uspeha si.
Na vas lichno kakvo vi prechi, kakva vi e celta v momenta, kakvo iskate da pokajete?
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Предлагам ви и на тримата - Гозо, Шадоу (ДаниК) и Орхан - да се изнесете към монтреалския форум, щом този тук не ви харесва, а пък според Шадоу (ДаниК) монтреалския е най-добрия и просто равен няма.
Ако пък ви сърбят ръцете, пък и други работи, да си изливате натрупаните проблемите и разочаворания от живота в нецензурeн вид - форума в ДирБГ е тъкмо за вас, там просто няма да имате конкуренция.
При наличието на такъв богат избор от други форуми - просто не разбирам какво търсите тук.

P.S. Мисля че достатъчно убедително доказах в предишна тема че HisShadow отговаря съвсем в прав текст на обръщението ДаниК, така че според мене няма смисъл да подхващаме тази тема отначало.
Аватар
Mark

Re: Uspeshno intervu na 14.10

Мнение от Mark »

Ciphas написа: ...
Zhelaia na vsi4ki sledvashti - uspex.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
I az !
Towa s intrwiuto e goliama trapka, no neka da imat w predwid, 4e po-osobenoto e sled towa. :`)

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

Честито и от нас!!!
Сега се заредете с търпение, че оттук нататък започва голямото чакане за така дългоочакваните визи.

Успех в по-нататъшната процедура!!! :P
Заключено