Neveroiatno leko, byrzo i bez zadalbavane v nishto.
Intervuirashta e Madame Danielle Volcy - mnogo simpati4na, drujelubna i ly4ezarna mulatka, s tymno-kafiava koja i kosa na sitni plit4ici.
Az sym vodeshtiat kandidat. Nivo pisano za frenski 9/8, za angliiski 12/12. Vyprosite, koito mi zadade simpati4nata madame biaxa slednite:
- Na kolko godini sym ; tova pyrviat mi brak li e ; kolko deca imame, kakvi po na kolko godini ; kandidatstval li sym za vizi (trite varianta na str.2 na formuliara) ; kakvo obrazovanie - samo za vissheto i sleddiplomnite istorii , za srednoto i osnovnoto - nishto ; rabotata - kakvo rabotia sega ; imam li priatel v Quebec, kakvo pravi tam, kyde jivee ; kakvo shte rabotia v Qbc ; naiasno li sym 4e v na4aloto niama da moga i pro4ee.
Jena mi ia pitaxa syvsem malko neshta. Tia imashe niva 6/5 frenski + 12/12 angliiski. Trudno i beshe da obiasni na frenski zashto si e promenila namerenieto za bydeshta rabota v Qbc i zatova popita dali moje da go obiasni na angliiski. G-jata kaza "oui" i izliazoxme s 4est ot situaciata.
Niamashe nishto izvyn formuliarite, nikakvi stranni vyprosi ot roda na "kakyv e tsveta na o4ite na ..." Sled vyprosite pisa malko i ni kaza 4e sme prieti. Posle napisa certificatite, otpe4ata gi i ni otkrexna za po-natatyk.
G-jata govori iasno i razbiraemo, napravo izrazitelno. Polovinata ot dumite i ne mojax da gi razbera to4no no se orientirax spored tova kakvo gleda vyv formuliara pred neia. Kogato i otgovoria na daden vypros - tia napisvashe s golemi bukvi vyrxu syotvetnia vypros - "Oui" i prodyljavashe sys sledvashtia.
Zhelaia na vsi4ki sledvashti - uspex.