Здравейте съфорумци!
Имам проблем и много се надявам че сред вас ще се намерят хора, които да ми помогнат.
До две седмици трябва да представя официален документ, доказващ доходите на мъжа ми в БГ в годината на пристигането ни в Канада. Имате ли идея какво може да се смята тук за официален документ? Проблемът е, че имам не повече от 2 седмици, ако не-ще ми страт прет & бурса.
Поздрави!
Документ доказващ доход от БГ?
- Sneji
- Най-любезен форумец
Силви, пращате някой близък в касата или счетоводството на последната му месторабота - от там се взима служебна бележка за доходите, получени от... до.... Тази бележка трябва да се подпише от шефа и главния счетоводител на фирмата + печат, после да я преведат и пратят насам (може би за по-голяма достоверност е хубаво превода да е нотариално заверен). Все пак мъжът ти ще трябва да се обади по телефона за да си поиска сам бележката и да каже кой ще праща за нея, иначе е малко вероятно да я издадат на непознат човек.

Re: Документ доказващ доход от БГ?
ima kletwena deklaracia za tazi cel - pone az towa izpolzwah po sawet na saforumecСилвия написа:Здравейте съфорумци!
Имам проблем и много се надявам че сред вас ще се намерят хора, които да ми помогнат.
До две седмици трябва да представя официален документ, доказващ доходите на мъжа ми в БГ в годината на пристигането ни в Канада. Имате ли идея какво може да се смята тук за официален документ? Проблемът е, че имам не повече от 2 седмици, ако не-ще ми страт прет & бурса.
Поздрави!
W slujbite za pret et bourse obiknoweno imat otorizirano lice da zaweriawa kletweni deklaracii (t.e. da war6i usluga kato notarius). Pi6ete go w swoboden tekst i gotowo. Ako ot tam ne sa wi predlojili tazi usluga, otiwate w raionnoto wi kmestwo (moje i da ne e wa6eto, a w koeto si iskate), tam pitate za notarius i izwar6wate sa6toto, kato toi go zaweriawa bezplatno. Nikwi belejki ot BG! Estestweno gledaite sumite da sa kato tezi, koito ste deklarirali, kogato ste podawali predi6ni dok. za dohodi, za da wi e 4ista sawestta.
Re: Документ доказващ доход от БГ?
Силвеее, ти се появи бе!!!!Силвия написа:Здравейте съфорумци!
Поздрави!

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Niakoi da dade telefona na Elena Riv, molia - ne mi e pod ruka, tia pravi zaverki, daje na ne chak tolkova istinski dokumenti.
Da spomenavam li koi izdade slujebnata belejka na muja mi...Dobre che si nosehme listove format A4 ot BG...posle daje si go prevedohme, a Elena Riv se podpisa.
Obache shtom veche si stignala do poluchavaneto na fax - ostava ti nai-lesnoto. Imash vreme.
Uspeh
Da spomenavam li koi izdade slujebnata belejka na muja mi...Dobre che si nosehme listove format A4 ot BG...posle daje si go prevedohme, a Elena Riv se podpisa.
Obache shtom veche si stignala do poluchavaneto na fax - ostava ti nai-lesnoto. Imash vreme.
Uspeh
Представителна извадка тип "паплач"

Oh, dano da ima nezatrupan ot snega fax, 4e da sia polu4i6 nawremeСилвия написа:Дотук успях да си изискам служебната бележка, но тъй като в Силистра е обявено бедствено положение помолих да ми я изпратят па факс. Сега обаче трябва да я преведа, а незнам дали не е и необходимо да се завери от....нямам представа от кой. Някакви идеи? Адреси на преводачи?