Чете ли се форумът от Букурещ...
Чете ли се форумът от Букурещ...
...и ако да, какви биха били евентуалните последствия за неволни нетактични сквернословци - особено на английски език? Знам, че има строга цедка от модератори/администратори, но дали някоя невинна думичка като "болъкс" би отстранила кандидат-квебекар от скоро очакващата го виза?
Моля, успокойте един параноичен и парапсихясал ум... =8-0
Който каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи. Нъл'тъй?
Re: Чете ли се форумът от Букурещ...
Спокойно Йордане – кандидатите се оценяват на база документите им и как се представят на интервюто, а не на това което някой скрит зад анонимен псевдоним е написал в някакъв интернет форум.
Всъщност преди доста време имаше подобен въпрос, само че не за Букурещ, а за офиса във Виена, така че не се притеснявай – не си единствения с подобни притеснения, но повярвай ми притесненията ти са неоснователни.
Всъщност преди доста време имаше подобен въпрос, само че не за Букурещ, а за офиса във Виена, така че не се притеснявай – не си единствения с подобни притеснения, но повярвай ми притесненията ти са неоснователни.
b
v Bukuresht ima slujiteli koito znaiat otlichno bulgarski ezik i ne e izklucheno da gledat i foruma i po-princip vsiakakvi iziavi svarzani s imigraciata v Canada.
Osven Ulia Bahovski,po telefona sum govoril i s edin muj koito q zamestvashe s mnogo dobar bulgarski,no s akcent
Osven Ulia Bahovski,po telefona sum govoril i s edin muj koito q zamestvashe s mnogo dobar bulgarski,no s akcent
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/
Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/
-------------------------------------------------------
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/
Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/
-------------------------------------------------------
Да бе, как пък не...Като ги гледам с каква скорост 4етат документите на кандидат-имигрантите и колко оби4ат да 4етат едва ли си губят силите и времето за нашите простотии написани в този форум
Пък и да не забравяме 4е те все пак са fonctionnaires, т.е. скарани са с работата...

Пък и да не забравяме 4е те все пак са fonctionnaires, т.е. скарани са с работата...
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Да ви издам тогава една тайна - форума наистина се следи, но не от имиграционните, а от канадското разузнаване - да не би случайно някой да има връзка с Осама, така че членовете на терористични организации да се замислят сериозно.

Коко не ми ги пускай тези сайтове, не можеш да ни уплашиш. Ние с Осама сме неуловими...Koko написа:Да ви издам тогава една тайна - форума наистина се следи, но не от имиграционните, а от канадското разузнаване - да не би случайно някой да има връзка с Осама, така че членовете на терористични организации да се замислят сериозно.

- Дякон Игнатий
Брей какво разузнаване имали американците...тц,тц...ignat dikovsky написа:Аз мисля ,че в целия нет се следи за изречения съдържащи президент,самолет, б...а,САЩ,и т.н.......... после се обработват от компютри, които ще излязат на мода сред народа някъде през 2072г.....и глей к'во стаа.....

Те затова им бутнаха небостърга4ите, защото им са добри разузнавателните системи и само такива думи4ки заси4ат...

те небостъргачите ги оставиха да ги бутнатmaria29 написа:Брей какво разузнаване имали американците...тц,тц...ignat dikovsky написа:Аз мисля ,че в целия нет се следи за изречения съдържащи президент,самолет, б...а,САЩ,и т.н.......... после се обработват от компютри, които ще излязат на мода сред народа някъде през 2072г.....и глей к'во стаа.....
Те затова им бутнаха небостърга4ите, защото им са добри разузнавателните системи и само такива думи4ки заси4ат...

колко са два блока на фона на няколко милиарда в повече във военния бюджет и няколко войнички в залива