Чете ли се форумът от Букурещ...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
yordan

Чете ли се форумът от Букурещ...

Мнение от yordan »

...и ако да, какви биха били евентуалните последствия за неволни нетактични сквернословци - особено на английски език? Знам, че има строга цедка от модератори/администратори, но дали някоя невинна думичка като "болъкс" би отстранила кандидат-квебекар от скоро очакващата го виза?

Моля, успокойте един параноичен и парапсихясал ум... =8-0

Който каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи. Нъл'тъй?
Аватар
Koko

Re: Чете ли се форумът от Букурещ...

Мнение от Koko »

Спокойно Йордане – кандидатите се оценяват на база документите им и как се представят на интервюто, а не на това което някой скрит зад анонимен псевдоним е написал в някакъв интернет форум.
Всъщност преди доста време имаше подобен въпрос, само че не за Букурещ, а за офиса във Виена, така че не се притеснявай – не си единствения с подобни притеснения, но повярвай ми притесненията ти са неоснователни.
yordan

Мнение от yordan »

Благодаря, Коко, за успокоението. Модераторът си е модератор, и той си разбира от работата.

Хвала тебе. :beer:
Godis

Мнение от Godis »

Глей сега Йордане....може ли такива въпроси ??? Ми откъде знаеш дали Коко не е агент на короната ( пардон , Букурещ )
Аватар
No667

b

Мнение от No667 »

v Bukuresht ima slujiteli koito znaiat otlichno bulgarski ezik i ne e izklucheno da gledat i foruma i po-princip vsiakakvi iziavi svarzani s imigraciata v Canada.

Osven Ulia Bahovski,po telefona sum govoril i s edin muj koito q zamestvashe s mnogo dobar bulgarski,no s akcent
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Godis

Мнение от Godis »

Дааа беее :) Световна конспирация !
Това дали го четат само Стоян може да каже
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Да бе, как пък не...Като ги гледам с каква скорост 4етат документите на кандидат-имигрантите и колко оби4ат да 4етат едва ли си губят силите и времето за нашите простотии написани в този форум :oops:
Пък и да не забравяме 4е те все пак са fonctionnaires, т.е. скарани са с работата...
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Стоян нищо няма да каже защото е агент на СекуриТате.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Да ви издам тогава една тайна - форума наистина се следи, но не от имиграционните, а от канадското разузнаване - да не би случайно някой да има връзка с Осама, така че членовете на терористични организации да се замислят сериозно.
Изображение
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Koko написа:Да ви издам тогава една тайна - форума наистина се следи, но не от имиграционните, а от канадското разузнаване - да не би случайно някой да има връзка с Осама, така че членовете на терористични организации да се замислят сериозно.
Изображение
Коко не ми ги пускай тези сайтове, не можеш да ни уплашиш. Ние с Осама сме неуловими... Изображение
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Имам идея: ако пишем на български, но с латиница, трябва да е българин онзи в Букурещ, за да го разбере. Сърбите също ще могат да го четат горе-долу, но даже и те няма много да разберат, не и нюансите :lol:
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Аз мисля ,че в целия нет се следи за изречения съдържащи президент,самолет, б...а,САЩ,и т.н.......... после се обработват от компютри, които ще излязат на мода сред народа някъде през 2072г.....и глей к'во стаа.....
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

ignat dikovsky написа:Аз мисля ,че в целия нет се следи за изречения съдържащи президент,самолет, б...а,САЩ,и т.н.......... после се обработват от компютри, които ще излязат на мода сред народа някъде през 2072г.....и глей к'во стаа.....
Брей какво разузнаване имали американците...тц,тц...Изображение
Те затова им бутнаха небостърга4ите, защото им са добри разузнавателните системи и само такива думи4ки заси4ат...Изображение
Аватар
naskoflex

Мнение от naskoflex »

Ако четат моите изказвания,ще стана първия човек стъпил на Марс :)
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

maria29 написа:
ignat dikovsky написа:Аз мисля ,че в целия нет се следи за изречения съдържащи президент,самолет, б...а,САЩ,и т.н.......... после се обработват от компютри, които ще излязат на мода сред народа някъде през 2072г.....и глей к'во стаа.....
Брей какво разузнаване имали американците...тц,тц...Изображение
Те затова им бутнаха небостърга4ите, защото им са добри разузнавателните системи и само такива думи4ки заси4ат...Изображение
те небостъргачите ги оставиха да ги бутнат :lol:
колко са два блока на фона на няколко милиарда в повече във военния бюджет и няколко войнички в залива :wink:
Заключено