За пестенето на пари в България

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)

Колка лева пестите респективно сте пестили в България след плащането на всички разходи

Анкетата свършва на Вто Фев 01, 2005 3:29 am

под 100
12
38%
100-300
3
9%
300-500
7
22%
500-700
1
3%
700-1000
3
9%
над 1000
6
19%

Общо гласове: 32
todor73

Мнение от todor73 »

eee to ne che i s 5000 lv zaplata e trudno da mu razvaliat i svobodata i spokoistvieto na chovek v absurda narechen bg , ama stom taka si mislite niama da vi razvaliam hatqra... :D
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

todor73 написа:eee to ne che i s 5000 lv zaplata e trudno da mu razvaliat i svobodata i spokoistvieto na chovek v absurda narechen bg , ama stom taka si mislite niama da vi razvaliam hatqra... :D
Ами нали и аз точно това пиша-явно му е липсвала свобода и спокойствие за да иска да емигрира.Другият вариянт е да се е шегувал.А иначе 5 хилядарки си е много сериозна сума.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Kretov, за съжаление не знаеш какво говориш, точно защото си още в Бг. Като дойдеш, не казвам че ще мизерстваш, ще идеш до Куба и до Доминиканската Република един два пъти.Само по децата си колко пари ще пръснеш не мога да ти опиша. Нима не заслужават, сафари с лъвове, Марийнланд - шоуто с китове и делфини на Ниагара, плаж всеки уикенд, дрехи, сладоледи ...
Anxeli, не ми трябва нищо повече от това което каза, благодаря за пожеланията:Куба Доминиканската :D :beer:

Вярно е това което казваш, но и аз не съм говорил за спестяване... за мен спестяване в Канада означава: ако живея по същия начин както тук колко пари ще ми останат, а че ще ги изхарча е друг въпрос. Ето това исках да кажа... при еднакъв начин на живот колко пари ще ми останат в Канада и колко тук?
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

bateto написа:
Например в България 2000лв. на месец не ми стигаха ,докато тук 2000д. даже са ми много.
бате,да ти дам мойта кака,гори като Мазерати,не 2000, 20 000 няма да ти стигнат,то не бе дискотеки,не бе магазини :lol: :lol: :lol: В БГ ми беше много по-скромна и пестелива :lol: :lol: :lol:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Заключено