За пестенето на пари в България
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Ами нали и аз точно това пиша-явно му е липсвала свобода и спокойствие за да иска да емигрира.Другият вариянт е да се е шегувал.А иначе 5 хилядарки си е много сериозна сума.todor73 написа:eee to ne che i s 5000 lv zaplata e trudno da mu razvaliat i svobodata i spokoistvieto na chovek v absurda narechen bg , ama stom taka si mislite niama da vi razvaliam hatqra...
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Anxeli, не ми трябва нищо повече от това което каза, благодаря за пожеланията:Куба ДоминиканскатаKretov, за съжаление не знаеш какво говориш, точно защото си още в Бг. Като дойдеш, не казвам че ще мизерстваш, ще идеш до Куба и до Доминиканската Република един два пъти.Само по децата си колко пари ще пръснеш не мога да ти опиша. Нима не заслужават, сафари с лъвове, Марийнланд - шоуто с китове и делфини на Ниагара, плаж всеки уикенд, дрехи, сладоледи ...

Вярно е това което казваш, но и аз не съм говорил за спестяване... за мен спестяване в Канада означава: ако живея по същия начин както тук колко пари ще ми останат, а че ще ги изхарча е друг въпрос. Ето това исках да кажа... при еднакъв начин на живот колко пари ще ми останат в Канада и колко тук?
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
бате,да ти дам мойта кака,гори като Мазерати,не 2000, 20 000 няма да ти стигнат,то не бе дискотеки,не бе магазиниbateto написа:
Например в България 2000лв. на месец не ми стигаха ,докато тук 2000д. даже са ми много.

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.