канадците ми дават зор да тръгвам

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
hghjghjgj

Мнение от hghjghjgj »

Spoko,
Ot sredata na mesetza zapo4naha da izpra6tat pokanite nie sme sas meditzinski o6te ot 10mesetz. kato predi tova sa6to poly4ihme "pokanata"
monny

Мнение от monny »

да бяха изпратили и по някой чек :lol: :lol:
Mr. Nobody

Мнение от Mr. Nobody »

Vsichki li ste napravili medicinski, kloito ste poluchili tova pismo?

N.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

[да бяха изпратили и по някой чек
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
janyz

Hi

Мнение от janyz »

Nie sashto poluchihme takova pismo-kakvo da si prigotvim kato dokumenti predi tragvane !!! Procedurata se povtarja za vsichki !!!! Samo ne pishat dali sa ni podsigurili kvalificirana rabota !!! Da ,ama ne !!! :roll:
Shte otidem i shte vidim !! :D
kalgari

канадците ми дават зор да трьгвам

Мнение от kalgari »

Хие сьщо получихме това писмо,а все още не сме подали документи за медицински.Според мен това писмо е само информационно и не трябва да ни стряска.
Valentin Angelov

Мнение от Valentin Angelov »

I az polucuch takova pismo i biah mnogo ucuden.Imam viza ot noemvri no smiatam da trugvam mai mesec.Nali srokut e 1god ot med pregledi a moite biaha na 20 avgust.Na vizata mi pishe 20.08.2005 taka ce do togava triabva da vlezna.Nали така или греша.
Sole

Мнение от Sole »

È íèå ïîëó÷èõìå òàêîâà ïèñìî, ñàìî ÷å ñ îáðàòåí àäðåñ â Ìîíðåàë, ìèíàõìå ìåäèöèíñêè íîåìâðè, äíè ïðåäè íîâà ãîäèíà òîâà ïèñìî, ïðèÿòåëè îò Ìîíðåàë íè îáÿñíèõà, ÷å òîâà å íåùî êàòî äà òè íàïîìíÿò êàêâî äàñ âçåìåø ïðåäè äà òðúãíåø, äà íå çàáðàâèø íåùî, òî å öèðêóëÿðíî ïèñìî, òàêà ÷å äîñòà ãîëÿìà ÷àñò îò òåçè äîê-òè êîèòî ïèøàò èçîáùî íå ñå îòíàñÿò çà íàñ, à ñåäìèöà ñëåä ïèñìîòî ïîëó÷èõìå è ïèñìîòî îò Áóêóðåù çà âèçèòå. Íèå ñúùî èñêàìå äà ïóòóâàìå íå ïî-ðàíî îò ìàé-þíè. íàëè íÿìà ïðîáëåì?íÿêîé ìè áåøå êàçàë, ÷å åäèíñòâåíîòî èçèñêâàíå å äà å ïðåäè èçòè÷àíå íà 1 ãîäèíà îò ìåäèöèíñêèòå
doggystyle

Мнение от doggystyle »

Oт година и половина сьм в Канада,преди 2 месеца полу4авам писмо
(в Бг) с което ме подканват да пристигам ве4е в Кебек.Нищо 4е ве4е от 1.5 год сьм в друга провинция и нищо 4е след толкова време и визата и мед. ми щяха да са изтекли.Да са живи и здрави.Друг полу4авал ли е подобна глупост?
Guza si s rozi naki4i,nasranoto da ne li4i!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

doggystyle написа:Oт година и половина сьм в Канада,преди 2 месеца полу4авам писмо
(в Бг) с което ме подканват да пристигам ве4е в Кебек.Нищо 4е ве4е от 1.5 год сьм в друга провинция и нищо 4е след толкова време и визата и мед. ми щяха да са изтекли.Да са живи и здрави.Друг полу4авал ли е подобна глупост?
на това му се вика рутинна операция :rotfl:
alumette
Обратна връзка:

Мнение от alumette »

:D :D А аз вчера се обаждах до Монреал да си търся квартира и говорих с една консиерж-ка за жилище за септември. И тя: ама хайде елате по-рано! неможете ли да дойдете по-рано?! :lol: :lol:
отделно си имам и такова писмо за което се споменава по-горе, от Франция, :lol: в което пише какво да си нося с мен. Ама за квалифицирана работа - мълчанка :roll: :twisted:
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Редовно пращат такива писма,да не би да си забравил закъде си тръгнал :wink: Нашето пристигна около месец преди поканите за визи.Късмет.
Заключено