канадците ми дават зор да тръгвам
-
- Дякон Игнатий
Hi
Nie sashto poluchihme takova pismo-kakvo da si prigotvim kato dokumenti predi tragvane !!! Procedurata se povtarja za vsichki !!!! Samo ne pishat dali sa ni podsigurili kvalificirana rabota !!! Da ,ama ne !!!
Shte otidem i shte vidim !!

Shte otidem i shte vidim !!

канадците ми дават зор да трьгвам
Хие сьщо получихме това писмо,а все още не сме подали документи за медицински.Според мен това писмо е само информационно и не трябва да ни стряска.
-
È íèå ïîëó÷èõìå òàêîâà ïèñìî, ñàìî ÷å ñ îáðàòåí àäðåñ â Ìîíðåàë, ìèíàõìå ìåäèöèíñêè íîåìâðè, äíè ïðåäè íîâà ãîäèíà òîâà ïèñìî, ïðèÿòåëè îò Ìîíðåàë íè îáÿñíèõà, ÷å òîâà å íåùî êàòî äà òè íàïîìíÿò êàêâî äàñ âçåìåø ïðåäè äà òðúãíåø, äà íå çàáðàâèø íåùî, òî å öèðêóëÿðíî ïèñìî, òàêà ÷å äîñòà ãîëÿìà ÷àñò îò òåçè äîê-òè êîèòî ïèøàò èçîáùî íå ñå îòíàñÿò çà íàñ, à ñåäìèöà ñëåä ïèñìîòî ïîëó÷èõìå è ïèñìîòî îò Áóêóðåù çà âèçèòå. Íèå ñúùî èñêàìå äà ïóòóâàìå íå ïî-ðàíî îò ìàé-þíè. íàëè íÿìà ïðîáëåì?íÿêîé ìè áåøå êàçàë, ÷å åäèíñòâåíîòî èçèñêâàíå å äà å ïðåäè èçòè÷àíå íà 1 ãîäèíà îò ìåäèöèíñêèòå
-
Oт година и половина сьм в Канада,преди 2 месеца полу4авам писмо
(в Бг) с което ме подканват да пристигам ве4е в Кебек.Нищо 4е ве4е от 1.5 год сьм в друга провинция и нищо 4е след толкова време и визата и мед. ми щяха да са изтекли.Да са живи и здрави.Друг полу4авал ли е подобна глупост?
(в Бг) с което ме подканват да пристигам ве4е в Кебек.Нищо 4е ве4е от 1.5 год сьм в друга провинция и нищо 4е след толкова време и визата и мед. ми щяха да са изтекли.Да са живи и здрави.Друг полу4авал ли е подобна глупост?
Guza si s rozi naki4i,nasranoto da ne li4i!
на това му се вика рутинна операцияdoggystyle написа:Oт година и половина сьм в Канада,преди 2 месеца полу4авам писмо

-
- Обратна връзка:

отделно си имам и такова писмо за което се споменава по-горе, от Франция,

-