JOY,JOY написа:Бате,и ти май почваш да ставаш като Хемоглобин...
Точно вчера в "Метро" имаше статия за рекордно ниското за всички времена ниво на престъпност в Монреал.
ти на тези статистики много-много не вярвай

JOY,JOY написа:Бате,и ти май почваш да ставаш като Хемоглобин...
Точно вчера в "Метро" имаше статия за рекордно ниското за всички времена ниво на престъпност в Монреал.
виж сега ти се прекланяш на новите герои - висящи на социал и работещи за по 1000 на седмица, а аз на старите герои - тези които са построили църквата в Истамбул за 2 дни, тези които са работили месеци без пари в Стражица, тези които са помагали в Сомалия, като са си платили дори пътя.JOY написа:И какво сега искаш да кажеш бгмонреал? Да заревем,че има престъпност? Ми ама! И сигурно и след нас ще има! Че по света стават земетръсения,наводнения,войни...Че някъде се изтрепват за нищо...Това е света! За съжаление! С моето доларче нито един гладен няма да нахраня.С подобна тема и обсъждане,а да не говорим и с направени заключения по 2-3 случая,не само че не помагаме,ами още повече влошаваме нещата.
Влизат стресираните и депресирани иммигранти в този форум и само батево-хемоглобинови оплаквания! Добре че другите не могат да си правят изводи,та някой друг да ги направи от тяхно име!
Добре де, а полицията какво е направила по въпроса ? Нали печките са го ограбили на прага на собствената си квартира, не е като да кажеш някъде на улицата и после ходи да ги търсиш... Нещо арести, тва-онва ?bateto написа:Преди няколко дни мои бивш колега от пицата в която преди време работих отив да занесе порачка около 10 ч. вечерта на адрес в раиона на магазин МАКСИ-КДН и когато му отварят вратата 2 или 3 чернилки с патлак го заплашват да малчи и да излезе от дйобовите,естественно и пицата прибрали.
Саше ти направо ми разби детските мечтиSasho71 написа:... че ако ги четеш тук е най-високата кула в света , а не е вярно, тук е най-дългата улица в света- пак не е вярно ...
При мен за над 25 години живот в България не са обирали апатрамента нито веднъж.Поне с 50% от познатите ми е същото.И аз като теб не вярвам на статистики-те в повечето случаи се правят в интерес на този който ги поръчва :idea: А за мангалите няма какво да си говоримIRA написа:На статистики на вярвам.Вярвам на това кето се случва около мен.Тук живота за ме е много по спокоен.Не искам да правя сравнения с България,но там всичките ми познати са обирани поне по един път,говоря за апартаментите.А само преди 2 месеца тълпа циганки са се опитали да откраднат портмонето на сестрами докато е била с двете си деца на пазар.Един идиот беше нападнал да бие майка ми в градинката където си разхожда ку4ето.И това там е ежедневие.Не обичам подобни сравнения защото това което ставва в там си е за там,а това коеот става тук си е за тук и едното не умаловажава другото,на на базата на всичко преживяно в минало Канада за мене едно спокойна държава.
Мангал също не е обидно-хората в Бангладеш ги наричат мангали,а се предполага,че циганите са дошли някъде от тези краища на света.А колкото до кучето-казах,че може и да е заради него :idea:IRA написа:Помниш нещо ама не като хората.Първо още тогава казах че е шега.Второ забелешката не беше за циганин а за мангал.Циганин не обидна дума.
А и кучето не е нападало никoй,не ми се обяснява случая.
Хубаво е, че гледаш Дискъвари, ама нещо не си разбрал добре. Събитието е от 1984 г., когато един военен имащ семейни проблеми, влязъл в парламента и застрелял 3-ма човека и ранил 9. Съвсем не се е вразумил самостоятелно, а човекът който го е "обезвредил" получава Орден за храброст и разни други отличия. Въпросният луд е освободен е от затвора през 1995.monny написа:СИГУРНО В КАНАДА НЕ СА СЪОБЩИЛИ ЧЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЕДИН СМАХНАТ ВОЕНЕН ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА НА КВЕБЕК СЕДНА НА МЯСТОТО НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И ЗАПОЧНА ДА СИ СТРЕЛЯ СЛАВА БОГУ ПО ПРАЗНАТА ЗАЛА, А ОХРАНА ЗАПОЧНА ДА ГО МОЛИ ДА ПРЕСТАНЕ - ДОБРЕ ЧЕ ЧОВЕКА ВЗЕ ЧЕ ГИ ПОСЛУША ВРАЗУМИ СЕ И СЕ ПРЕДАДЕ
ДАВАХА ГО ПО ДИСКАВАРИ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Помолих ви вече в ЛС да не се занимвате с мен, ала не се сдържате....JOY написа:Бате,и ти май почваш да ставаш като Хемоглобин...
Точно вчера в "Метро" имаше статия за рекордно ниското за всички времена ниво на престъпност в Монреал. ...... Не четете ли малко преса?