Zdrave i pak zdrave, drugoto se kupuva!
Strachen Forum , polezna info. doobri hora, a be no comment!
Iskam da se predstavq :
Ot muzki pol

Аз от 4ри години работя на полу време в ресто тип мак Гадост / легално с fiches de paie , kakto i ma copine i tq ot 1.5 godini, в подобен тип ресто. Az imam i 3 messeca staz v edna fr banka/documenti/, imam i opit kato receptionist v edna rezidenciq 1m/ v godinata(veche treta godina), i v Bg imam nqkakvi alabala trudov staz ma trudova knizka ne znam da imam

Pod alabala trudov staz : 1messec v edno TKZ s moq Dqdo, 2 messeca v edna atelie za metalni vrati, i tova e mai, posle zaminah za France.
(i dvamata sme vuzpitanici na ezikovi frenski gimnaziii/ot selski ti = razbirai dalbokata provinciiq/.
Za immigration au Canada/Quebek
Правих теста за евалуациа и mi picheche Vous sembler répondre aux critères de sélection!!! Ma men tova SEMBLER me pritesnqva, zachtoto être sembler # vous répondez.
Ta nqkoi moze li s po svobodno vreme i zelanie da mi obqsni taq istoriq s tochkite kak stava??
Ako sam li epo dobre ili s moeto momiche milo e po dobre da se opitame?
Kolko tochki trqbvat v 1viq ili 2riq sluchai?
Mon français est 12/12 lu parlé écrit, a english e po skoro snosen, kato s leki uprazneniq moze i da stane pochti mnogo dobur, suchtite ezikovi poznaniq ima i moqta priqtlka.
Nito a z nito tq imame zilichta na nache ime! a za pari moze bi mozem da trugnem s okolo 5-8000 Can Dollars.
Pri nuzda mozem i da si pripichem imoti ot nachi/ neini roditeli.
Znachi, ako ima lubezni hora sred vas koito da sa ni procheli zivota, molim za izqsnqvane otnosno tochkovata sistema, i spored dannite izlozeni kakvi sa chansovete za reussite/uspeh/?
Pri mnogo silna neobhodimost moga da se svurza i s edin presen Quebequois , ako e tolkova nuzno za poluchavane na vizite, nalichnost an apriqteli/poznati v regiona.
Vuobchte ne sam pretenziozen/ ne sme pretenziozni, otnosno rabotata koqto bihme rabotili v nachaloto, a dori i ne samo v nachaloto.
Merci adski mnogo na otgovorilite/prochelite, i samo zdrave i lubov za 2005!