Кажете случаи на хора късани заради медицински проблеми?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
sasho239

Кажете случаи на хора късани заради медицински проблеми?

Мнение от sasho239 »

Здравейте и Честита Коледа,
Стигнах до етапа в който ще се явявам на медицинските. Притеснявам се, че на очен преглед няма да се предсатвя много добре. Със зрението съм добре, но с цветоосещането не съвсем. Чесно казано си нямам никакви проблеми с цветовете в нормалния живот. Само че като съм ходил на очен лекър не винаги успявам да видя всички цифри. Интересувам се дали това би бил някакав проблем за документите ми?
Благодаря ви много за мненията!
Весело посрещане на Новата Година!
Заю Баю

Мнение от Заю Баю »

Честито Рождество!
Аз още не съм стигнал до този етап, дори още не съм си подал документите. Имам АБСОЛЮТНО същия проблем, то даже не ми е проблем защото се сещам че имам далтонизъм само като отида на очен лекар. Надявам се да нямаме проблеми и за процедурата. Успех
RABO

Мнение от RABO »

Spoko, nqma da imate nikakav problem. Az imam sa6tiq problem i hodih vav vita tam dr.Sav4eva me uspokoi 4e naqma problemi za tova.Ina4e i az kato vaz razbiram 4e imam nqkakvo slabo cvetouse6tane samo kato hodq na o4en :) :) :beer:
milena&romi

Мнение от milena&romi »

Очната лекарка е много печена. Няма да ви създаде никакви проблеми.
Аватар
ROSEN HRISTOV

Мнение от ROSEN HRISTOV »

Nas ni preglegdaha samo na tabloto,knigkata s kartinki ne ni ja pokazaha
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
sasho239

Мнение от sasho239 »

Благодаря ви Приятели,
още ведъж се убеждавам, че форума е страшно полезен и че все още има чудесни хора.
mimo

Мнение от mimo »

Vajnoto e da vijdasch beliat cviat!Zastoto tuk vsichko e bialo,i e nai -dobre da go gledasch tova bialoto niakade otvatre i na toplo!!!Ne se plaschi ami im tegli edna maina na onezi ot Vita-osobeno na Savcheva!!!Tia si go tarsi!!!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

mimo написа:Vajnoto e da vijdasch beliat cviat!Zastoto tuk vsichko e bialo,i e nai -dobre da go gledasch tova bialoto niakade otvatre i na toplo!!!Ne se plaschi ami im tegli edna maina na onezi ot Vita-osobeno na Savcheva!!!Tia si go tarsi!!!
abe тя верно си търси ама едни други неща, мъжки.... :wink:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

dve dopalnenia
ne samo bialo triabva da se vijda ami i cherno - inache shte pogazi tuk de shto ima narod

a sasho 71...ot podpisa ti - gaden imigrant triabva da e na um shtoto tuk nikoi ne ti go kazva v liceto.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
survivor

Мнение от survivor »

Na nas pak vav Vita ni se beshe padnala edna ochna lekarka - palna idiotka.
Yavno izobshto ne mozheshe da raboti s deca. Sinat mi go izkara daltonist, astigmatik i kasogled s ednoto oko :?
Zashto kasogled s ednoto oko - ami zashtoto go preglezhdashe tolkova dalgo, che tarpenieto mu se izcherpa s parvoto oko i pri vtoroto prikazvashe kakvoto mu padne:lol:
Ta za kanadcite toy si beshe kjorav kolkoto si iska, ama ni pusnaha bez problem. A inache vednaga sled tova go zavedoh na drug oftalmolog i estestveno mu nyamashe nishto.
Аватар
holy

!

Мнение от holy »

При нас прегледът при очния лекар беше доста формален. Мъжът ми сгреши половината от цифрите :) , но оная като че ли не обърна внимание. После пък се чудеше как трябвало да прегледа дете на 4г.
А бе с 2 думи - трай си, няма нужда предварително да им насочваш вниманието че имаш някакви притеснения.
Заключено