Кажете случаи на хора късани заради медицински проблеми?
Кажете случаи на хора късани заради медицински проблеми?
Здравейте и Честита Коледа,
Стигнах до етапа в който ще се явявам на медицинските. Притеснявам се, че на очен преглед няма да се предсатвя много добре. Със зрението съм добре, но с цветоосещането не съвсем. Чесно казано си нямам никакви проблеми с цветовете в нормалния живот. Само че като съм ходил на очен лекър не винаги успявам да видя всички цифри. Интересувам се дали това би бил някакав проблем за документите ми?
Благодаря ви много за мненията!
Весело посрещане на Новата Година!
Стигнах до етапа в който ще се явявам на медицинските. Притеснявам се, че на очен преглед няма да се предсатвя много добре. Със зрението съм добре, но с цветоосещането не съвсем. Чесно казано си нямам никакви проблеми с цветовете в нормалния живот. Само че като съм ходил на очен лекър не винаги успявам да видя всички цифри. Интересувам се дали това би бил някакав проблем за документите ми?
Благодаря ви много за мненията!
Весело посрещане на Новата Година!
-
- ROSEN HRISTOV
abe тя верно си търси ама едни други неща, мъжки....mimo написа:Vajnoto e da vijdasch beliat cviat!Zastoto tuk vsichko e bialo,i e nai -dobre da go gledasch tova bialoto niakade otvatre i na toplo!!!Ne se plaschi ami im tegli edna maina na onezi ot Vita-osobeno na Savcheva!!!Tia si go tarsi!!!

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
dve dopalnenia
ne samo bialo triabva da se vijda ami i cherno - inache shte pogazi tuk de shto ima narod
a sasho 71...ot podpisa ti - gaden imigrant triabva da e na um shtoto tuk nikoi ne ti go kazva v liceto.
ne samo bialo triabva da se vijda ami i cherno - inache shte pogazi tuk de shto ima narod
a sasho 71...ot podpisa ti - gaden imigrant triabva da e na um shtoto tuk nikoi ne ti go kazva v liceto.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Na nas pak vav Vita ni se beshe padnala edna ochna lekarka - palna idiotka.
Yavno izobshto ne mozheshe da raboti s deca. Sinat mi go izkara daltonist, astigmatik i kasogled s ednoto oko
Zashto kasogled s ednoto oko - ami zashtoto go preglezhdashe tolkova dalgo, che tarpenieto mu se izcherpa s parvoto oko i pri vtoroto prikazvashe kakvoto mu padne:lol:
Ta za kanadcite toy si beshe kjorav kolkoto si iska, ama ni pusnaha bez problem. A inache vednaga sled tova go zavedoh na drug oftalmolog i estestveno mu nyamashe nishto.
Yavno izobshto ne mozheshe da raboti s deca. Sinat mi go izkara daltonist, astigmatik i kasogled s ednoto oko

Zashto kasogled s ednoto oko - ami zashtoto go preglezhdashe tolkova dalgo, che tarpenieto mu se izcherpa s parvoto oko i pri vtoroto prikazvashe kakvoto mu padne:lol:
Ta za kanadcite toy si beshe kjorav kolkoto si iska, ama ni pusnaha bez problem. A inache vednaga sled tova go zavedoh na drug oftalmolog i estestveno mu nyamashe nishto.
!
При нас прегледът при очния лекар беше доста формален. Мъжът ми сгреши половината от цифрите
, но оная като че ли не обърна внимание. После пък се чудеше как трябвало да прегледа дете на 4г.
А бе с 2 думи - трай си, няма нужда предварително да им насочваш вниманието че имаш някакви притеснения.

А бе с 2 думи - трай си, няма нужда предварително да им насочваш вниманието че имаш някакви притеснения.